Kære læser

Det er tid til en opdatering. Derfor har vi samlet en nævefuld nyheder fra vores hjørne af verden, som vi gerne vil dele med dig.

I fem år har Growing Investors løftet investormiljøet i Aarhus og omegn. INCUBA er sammen med andre gode kræfter hovedpartner på initiativet, som blev igangsat af Lasse Chor. Vi har talt med ham om udviklingen af tiltaget, der i dag fejrer jubilæum sammen med +100 investorer. Du kan også få et indblik i, hvordan man understøtter forskere med iværksætterdrømme eller tjekke et udsnit af den kommende tids arrangementer; der er både gin, virtual reality og startup-festival på programmet!

God læselyst

Venlige hilsner
Mai Louise Agerskov og Arne Vesterdal

Growing Investors vokser videre

 

Maj-event: Gin & Tech

Investor: I fem år har Growing Investors sammentømret og oprustet det østjyske business angel-miljø. Ved årets hovedarrangement d. 3. maj kan initiativet fejre jubilæum sammen med godt 125 deltagende investorer.

Læs vores interview med stifter Lasse Chor »
  INCUBA inviterer vi 10 skarpe startups fra forskerparken og det øvrige Aarhus til at netværke i uformelle rammer over en kølig G&T. Læs mere om muligheden for at deltage, hvis du er seriøs investor og/eller dreven erhvervsprofil med interesse i mentoring.

Se detaljer »

Få overblikket over det danske startup-økosystem

 

”Jeg har lært en masse ord, men jeg har ikke helt lært at bruge dem endnu.”

Overblik: INCUBA er ny brandpartner på Inno-Overblik.dk. Platformen tilbyder et hurtigt overblik over tiltag og aktører, der kan skabe værdi for startups, fx tilskudsordninger, BA-netværk og seedfonde.

Få overblikket her »
  Kulturmøde: Investorer, forskere, mentorer og universitetsrepræsentanter mødtes i INCUBA for at tale om, hvordan vi kobler spirende iværksættere fra universitetet med erhvervslivet.


Læs reportage »

Vil du med INCUBA på Waterkant Startup Festival?

 

Science to Business sætter spot på virtual reality

Tank op på frisk viden og mød en masse spændende mennesker, når INCUBA organiserer sin egen camp og kører til Waterkant Festival i Kiel d. 14.-15. juni. Kun 20 pladser.

Invitation og tilmelding »
  Science To Business handler om koblingen mellem videnskab og erhverv. Næste morgenseminar finder sted 1. juni hos PwC og belyser udviklingen inden for virtual reality.

Tilmeld dig her »

Danish Business Angels åbner afdeling i Aarhus

 

Hungry.dk-stifter går ind i Parkeringskompagniet

Danish Business Angels etablerer i 2018 en afdeling i Aarhus som led i netværkets vision om at blive landsdækkende. DanBan består i dag af 150+ aktive medlemmer, hvoraf cirka 15% er bosat i Jylland. Vi ser frem mod en spændende tilføjelse til et i forvejen stærkt østjysk investormiljø.

Læs mere om DanBan »
  Parkeringskompagniet med base i INCUBA får ny investor og bestyrelsesformand. Hungry.dk-stifter og tidligere direktør i Just-Eat og Miinto, Morten Larsen, har for 22,5 % købt sig ind i den unge virksomhed, der i april fik stor opmærksomhed for sin nye parkeringsløsning.

Læs historien hos JP Aarhus »

KONTAKT OS

Navitas
+45 8620 5050

Katrinebjergvej
+45 8734 5555

Skejby
+45 8620 5000

Nyhedsbrev

Klik her for at tilmelde nyhedsbrevet

Klik her for at afmelde nyhedsbrevet