Kære læser

Vi er gået efteråret i møde med travlhed i alle tre INCUBA-huse. Og selvom vi må vente lidt endnu, før Letbanen fragter passagerer fra Navitas til Skejby, styrkes sammenhængskraften blandt miljøerne langs den aarhusianske vidensakse på andre fronter.

Teknologioverførsel fra universiteterne til erhvervslivet fylder dagsordenen flere steder i øjeblikket; et tema vi belyser i vores nye magasin med artikler og interviews om offentligt-privat innovationssamarbejde, spinouts og iværksætterkultur med eksempler fra INCUBA og det omkringliggende miljø. Følg linket nedenunder for en digital udgave.

Resten af nyhedsbrevet har vi fyldt med nogle af de seneste spændende udviklinger og arrangementer i vores miljøer på tværs af Aarhus. Fuld kraft frem.

God læselyst!

Mai Louise Agerskov og Arne Vesterdal

Pleuratech indgår millionaftale med globalt medicoselskab

 

Lensact henter investering hos erfaren Katrinebjerg-profil

INCUBA Skejby: Kirurg Niels Katballe og ingeniør Peter Heydorn har indgået en eksklusiv licensaftale med det globale medicoselskab Merit Medical Systems. Aftalen bringer deres lungekirurgiske instrument KatGuide et skridt nærmere verdensmarkedet. Læs mere »
  INCUBA Katrinebjerg: Lensact har underskrevet en vigtig investeringsaftale med Jørgen Lindskov Knudsen, tidligere direktør og stifter af Mjølner Informatics. Lensact står bag en datadrevet platform og et unikt digitalt screeningværktøj for kontaktlinsebrugere. Læs mere »

Scale-Up Denmark parrer vækstparate SMV'er med industrigiganter

 

Nyt INCUBA-magasin på gaden

Via Scale-Up får små virksomheder adgang til samarbejde med navne som Grundfos og Danfoss. Vi har talt med Leon Uhd fra CLEAN om eliteacceleratoren, der søger innovative kandidater inden for energieffektivisering, offshore og oplevelseserhverv. Læs mere »
  INCUBA Magazine er ude med tema om brobygning mellem forskning og erhverv. Læs bl.a. om AU Engineering og Enversion, Thomas Riisgaard Hansens erfaringer fra Cetrea, iværksætterkulturen på Institut for Geoscience og Alexandra Instituttets succesmetode. Læs mere »

Urban Roots vil bygge virksomhed på gamle containere

 

Kom til morgenmøde om vandteknologi på INCUBA Navitas

INCUBA StartupLab: To studerende fra Aarhus vil dyrke bæredygtige grøntsager i gamle containere. De har allerede høstet flere priser ved bl.a. DM i Entreprenørskab. Læs mere »
  Science to Business: Bliv klogere på vandteknologi - en branche der i Danmark eksporterede for 17 mia. kroner i 2016. Det sker d. 3. november. Læs mere »

#AARsome Townhall rammer Ridehuset

 

Styrk din virksomhed ved hjælp af data

Den 1. november samles 300 entreprenører og venner af startup-miljøet til den tredje udgave af #AARsome Townhall i Ridehuset i Aarhus. Læs mere »
  På onsdag inviterer It-forum og Alexandra Instituttet til morgenmøde på INCUBA Katrinebjerg om brugen af data som strategisk og forretningsmæssig driver. Læs mere »

KONTAKT OS

Navitas
+45 8620 5050

Katrinebjergvej
+45 8734 5555

Skejby
+45 8620 5000

Nyhedsbrev

Klik her for at tilmelde nyhedsbrevet

Klik her for at afmelde nyhedsbrevet