Kære læser

Det er juni og tid til en temperaturmåling på det aarhusianske tech- og startupmiljø fra INCUBA.

De etablerede virksomheder i vores miljøer oplever i øjeblikket et markant opsving. Næsten alle melder om øget omsætning, og rigtig mange ansætter nye medarbejdere. Blandt vores startups oplever vi også et opsving i antallet af tunge cases med stort vækstpotentiale, der lander markante aftaler og investeringer. Læs om nogle af dem nedenfor.

Selv er vi også i gang med at skabe mere aktivitet i de klynger, vi er en del af. På Katrinebjerg har vi sammen med IT-byens øvrige aktører etableret Event Space Katrinebjerg - IT-byens nye forsamlingshus. Læs mere om, hvordan du kan benytte stedet nedenfor. I Skejby har vi sammen med Museum Ovartaci skabt et spændende pop-up museum på INCUBAs grund ud for det nye letbanestop i anledning af Europæisk Kulturhovedstad 2017. Kom endelig på besøg og se samtidig de nye byhaver, som spirer ved siden af museet.

Sidst men ikke mindst er vores nye profil-film landet med deltagelse af nogle af de gode virksomheder i vores huse. Find den i bunden af nyhedsbrevet.

Solrige sommerhilsner fra det aarhusianske innovations- og iværksættermiljø

Mai Louise Agerskov og Arne Vesterdal

Growing Investors

 

Inexso underskriver med Airbnb og henter millioner

Growing Investors 2017 løb af stablen tilbage i april. Vi har opsummeret de vigtigste læresætninger fra årets keynotes, der bød på dyrekøbte erfaringer fra spilindustrien, fintech-begejstring, nordiske startup-data og et indblik i Snapchat-generationen. Læs mere »
  Efter halvandet års forhandlinger underskrev Inexso fra INCUBA StartupLab en vigtig strategisk aftale med Airbnb i maj. Samtidig hentede virksomheden en ny millioninvestering. Nu skal der ekspanderes kraftigt, fortæller stifter Kasper Hessellund Hansen. Læs mere »

Event Space Katrinebjerg: IT-byens nye forsamlingshus

 

Serieiværksætter Mads Faurholt på besøg i INCUBA

Event Space Katrinebjerg danner ramme om et åbent og kreativt miljø, hvor alle bydelens aktører kan planlægge aktiviteter og begivenheder af enhver art. Følg Facebook-siden for opdateringer om de nyeste events. Læs mere »
  Video: Den erfarne serieiværksætter og nuværende direktør i investeringsvirksomheden Nova Founders Capital, Mads Faurholt, besøgte INCUBA Navitas for at dele ud af sin viden. Læs mere »

Bioiværksætter åbner ny dør i kræftforskning

 

Unge med skjulte talenter udvikler prototyper hos Mobilize Me

Med en avanceret screeningsteknologi kan BioXpedia fra Skejby bidrage til bedre behandling af en række alvorlige sygdomme. BioXpedia er stiftet af den tidligere forsker Mogens Kruhøffer, der er velkendt i INCUBAs iværksættermiljø. Læs mere »
  Mobilize Me bød i maj velkommen til fire unge praktikanter med autisme. Virksomheden fra Katrinebjerg udvikler digitale støtteværktøjer til personer med kognitive forstyrrelser og har gode erfaringer med at hyre personer med autismeprofiler. Læs mere »

INCUBA - business-changing-facilities


KONTAKT OS

Navitas
+45 8620 5050

Katrinebjergvej
+45 8734 5555

Skejby
+45 8620 5000

Nyhedsbrev

Klik her for at tilmelde nyhedsbrevet

Klik her for at afmelde nyhedsbrevet