Kære samarbejdspartner

Velkommen til årets første nyhedsbrev. Her fortæller vi lidt om nogle af de begivenheder, som har fundet sted i det aarhusianske innovations- og iværksættermiljø siden sidst og lidt om alt det spændende, som er på vej i det nye år. Du kan f.eks. læse om en intens speed dating, en ny rådgiver i vores PIT-stop, et opkøb af en af Europas største energikoncerner og det kommende iværksætterhus i Gellerup. Det bliver et begivenhedsrigt år for INCUBA. Vi ser frem mod åbningen af Aarhus Letbane, der kommer til at sammenbinde vidensaksen i Aarhus fra Navitas på havnen og hele vejen til Skejby. Mellem de to ligger Katrinebjerg, hvor samarbejdet om at skabe Danmarks bedste ICT-klynge for alvor er på vej i omdrejninger, og i Skejby har vi ligeledes store udviklingsplaner. Der er derfor al mulig grund til at holde et vågent øje med de kommende nyhedsbreve.

God fornøjelse

Mai Louise Agerskov og Arne Vesterdal

Erhvervsledere og topforskere mødte hinanden i hundredevis af faglige speed dates

 

Reshopper henter millioninvestering fra den kendte investor Jesper Buch

Under overskriften 'Champions League Networking' var nogle af Aarhus’ fremmeste hjerner inden for IT, landbrug, fødevarer og sundhed inviteret til speed networking. Det blev en hektisk succes med flere hundrede faglige stævnemøder på bare to timer og masser af nye kontakter til de fremmødte. Læs mere »
  Den fremtrædende iværksætter og investor, Jesper Buch, har skudt en af sine største investeringer nogensinde i den uhyre populære app for børnefamilier, Reshopper. Dermed fortsætter virksomheden den stime af succes, som sidste år blev kronet med en placering i Apples top ti over årets bedste apps. Læs mere »

Vattenfall køber det innovative elselskab vindstød

 

Ny pit-stop-partner accelererer innovationen i din virksomhed

En af Europas største producenter af el, svenske Vattenfall, har opkøbt det lille elselskab Vindstød.dk. Fra kontoret på INCUBA Navitas leverer de ren vindmøllestrøm via en skalerbar IT-platform. Læs mere »
  Design- og innovationsvirksomheden 3Part er ny rådgiver i PIT-stop. Læs om, hvordan teamet med forskellige ingeniører og designere anvender en bestemt designtankegang og årelang erfaring til at sætte turbo på innovationsprocessen hos nye iværksættere. Læs mere »

Arrangement: Sundhed og kunstig intelligens '17

 

Få hurtig succes med din tech startup

Anvendelsen af kunstig intelligens har store perspektiver i forhold til, som samfund, at kunne levere en bedre og mere skræddersyet behandling til borgerne. Til dette arrangement giver Enversion en introduktion til kunstig intelligens og anvendelsesmulighederne inden for sundhedssektoren. Læs mere »
  Har du netop startet egen virksomhed inden for tech-branchen og har du brug for et skub i den rigtige retning? I løbet af tre intensive workshops vil Lasse Chor og Linda Pedersen fra Happy42 gennem øvelser, sparring og talks give dig de rigtige værktøjer til at få hurtig succes med din tech startup. Læs mere »

Digital platform skal løse en af optikerbranchens store udfordringer

 

Arrangement: Netværksaften i Gellerup

Det globale marked for kontaktlinser omsætter for mange milliarder om året, men et stort antal kunder falder fra pga. gener. Den aarhusianske startup lensact begyndte i oktober udrulningen af en digital, datadrevet løsning, som på sigt kan hjælpe brugere i hele verden. Læs mere »
  INCUBA er med i visiongruppen for et af Danmarks mest ambitiøse byggeprojekter - Helhedsplanen for Gellerup og Toveshøj - der bl.a. indeholder et iværksætterhus for fremtidens gazellevirksomheder. Den 8. februar inviterer vi hele INCUBAs netværk til et eksklusivt indblik i projektet. Tilmelding senest 3. feb. Læs mere »

KONTAKT OS

Navitas
+45 8620 5050

Katrinebjergvej
+45 8734 5555

Skejby
+45 8620 5000

Nyhedsbrev

Klik her for at tilmelde nyhedsbrevet

Klik her for at afmelde nyhedsbrevet