Glædelig jul og godt nytår fra INCUBA

Klokkerne kimer, kulden kommer, og det er tid til årets sidste nyhedsbrev fra INCUBA. Men før vi tager fat på alt det nye, så lad os for en kort bemærkning se tilbage på et år, der er fløjet afsted.

Velkommen til 55 nye virksomheder i INCUBA i 2017

INCUBA har i årenes løb været i berøring med rigtig mange af de innovative virksomheder i Aarhus. Alene de seneste fem år har over 400 virksomheder og startups været omkring vores tre udviklingsmiljøer. Det er med til at skabe en konstant tilgang af nye input og sikre netværket en kritisk masse i dybde såvel som bredde.

For at styrke rammerne og samspillet blandt de mange virksomheder, tog vi i sommeren hul på et stort indretningsprojekt, som bl.a. introducerer en række nye co-working-arealer i vores tre huse. Vi afslutter indretningen på INCUBA Katrinebjerg i begyndelsen af 2018, hvorefter de øvrige huse følger. Vi kan næsten ikke vente!

Hold dit næste arrangement i INCUBA - på Navitas eller Katrinebjerg

Vender vi nissehuen mod den nærmeste fremtid, skyder vi 2018 ind med lanceringen af et nyt eksklusivt eventspace på Navitas. Det nye venue kommer til at supplere det mere rå Event Space Katrinebjerg, som vi introducerede tidligere på året i områdets gamle snedkeri. Du kan læse mere om de nye muligheder nedenunder.

Inden du springer videre til næste mail i indbakken, så tjek også gerne vores øvrige historier, herunder en reportage fra vores nye pitch-koncept og et interview med en af medstifterne fra Aarhus' første biohacking-space. Du kan i øvrigt finde alle årets nyheder på incuba.dk/nyheder.

Tilbage er der blot at ønske glædelig jul og et festligt nytår fra INCUBA. Vi ses i 2018!

Mai Louise Agerskov og Arne Vesterdal

Fem håbefulde startups gik på kapitaljagt i INCUBA

 

INCUBA lancerer nyt eventspace: Har du navnet?

5 startups, 5 investorer og 25 minutter til at få dem overbevist. INCUBA samlede Vækstfonden og de fire innovationsmiljøer CAPNOVA, Borean Innovation, Pre-Seed Innovation og Syddansk Innovation til første installation af Pitch for Seed Funding på Katrinebjerg. Se hvordan det gik dem. Læs mere »
  INCUBA overtager fra nytår 330 ekstra m2 på Navitas med udsigt over havnefronten. Allerede fra d. 2. januar kan virksomheder i INCUBA leje faciliteterne ifm. med workshops, seminarer, receptioner o.l. arrangementer. Det samme bliver muligt for eksterne aktører fra 1. april. Læs mere og deltag i konkurrencen om navngivning af det nye 'eventspace' på Facebook »

Aarhus' første biohacking-space åbner i INCUBA Skejby

 

Ombejlede IT-studerende på jobcrawl blandt INCUBA-virksomheder

BioBarakken samler nysgerrige biotek-entusiaster med en mission om at åbne videnskaben op, fortæller medstifter og molekylærbiolog Michael Nguyen. Teamet har netop fået stillet et lokale til rådighed i INCUBA. Læs mere »
  Kampen om talenterne: Studerende fra Datalogi og IT besøgte INCUBA Katrinebjerg for at netværke med IT-virksomheder på udkig efter studentertalenter og fremtidige medarbejdere. Læs mere »

Interesseret i samspillet mellem forretning og videnskab?

 

Kampen for at overleve: Anders Agger har fulgt Pond i et år

Science to Business-samarbejdet mellem INCUBA, Danske Bank, PwC, AU Engineering og Erhverv Aarhus fortsætter for fuld damp i 2018 med årets første morgenmøde 2. februar. Læs mere »
  Dokumentarist Anders Agger har fulgt den bæredygtige startup Pond fra INCUBA Navitas i et år, hvor virksomheden kæmper for at slå igennem. Se dokumentaren om livet som idealistisk iværksætter hos DR »

Aarhus Geosoftware: opskriften på en spinout-succes

 

Hidsige lanceringsrater holder sneaker-startup til ilden

Fra forskning til forretning: Den højt specialiserede virksomhed Aarhus Geosoftware blev skabt på basis af resultater fra den nationale grundvandskortlægning og en særlig mentalitet på Institut for Geoscience. Se artikel og video på incuba.dk »
  Jonas Løhde har siden 2013 har opbygget Sneakerworld.dk og en række andre nichesites. Et konstant flow af nye releases er med til at holde indbakken rødglødende hos iværksætteren, der selv ejer 100+ par sko. Læs mere »

KONTAKT OS

Navitas
+45 8620 5050

Katrinebjergvej
+45 8734 5555

Skejby
+45 8620 5000

Nyhedsbrev

Klik her for at tilmelde nyhedsbrevet

Klik her for at afmelde nyhedsbrevet