Kære læser

Det begynder at spire derude. Det samme gør sig gældende i INCUBAs miljøer, hvor 8 ud af 10 virksomheder ifølge årets vidensregnskab forventer vækst i 2017.

En af dem er IT-virksomheden Sepior, der netop har lanceret et krypteringsværktøj og fortæller, at de nu jagter yderligere kapital. Den kan iværksættere bl.a. få adgang til ved Growing Investors - et af årets store iværksætterevents i Aarhus - hvor tech startups får chancen for at pitche foran +90 investorer. Vi har talt med en af bagmændene, Lasse Chor, der sammen med blandt andre Finn Støy også har stiftet Investor Fight Club, som skyder tid og penge i understøttelsen af lokale startups.

Alt det plus meget mere kan du blive klogere på i dette friske nyhedsbrev fra det aarhusianske innovations- og iværksættermiljø.

God fornøjelse

Mai Louise Agerskov og Arne Vesterdal

Growing Investors nærmer sig

 

Level 8 bliver en del af Conscia

Growing Investors er en af året store events, hvor 90+ investorer og tech startups samles til networking, pitch og spændende talere. Det afholdes i år for fjerde gang og byder bl.a. på en keynote med David Helgason fra Unity Technologies. Du kan stadig nå at tilmelde dig inden det hele går løs i Aarhus den 20 april. Læs mere »
  Specialisterne i netværkssikkerhed fra Level 8 er blevet opkøbt af Conscia. Level 8 blev sidste år kåret til Gazelle-virksomhed for tredje år i træk og har siden opstarten i 2008 været en del af IT-miljøet på INCUBA Katrinebjerg. Læs mere »

Mere end 8 ud af 10 virksomheder forventer vækst i år

 

Investor Fight Club leder efter mere end den gode forretning

Vidensregnskab: Hvert år spørger vi virksomhederne i INCUBA, hvad de forventer af det nye år, og hvordan vi kan bidrage til at styrke deres forretningsudvikling. Årets undersøgelse bringer løfter om et 2017 med stigende omsætning og nye produkter.Læs mere »
  Investor Fight Club er navnet på en Aarhus-baseret investeringsklub. Tillid og fortrolighed er vigtige parametre for medlemmerne, der investerer på egne veje og forsøger at give noget tilbage til det miljø, de selv er rundet af. Læs mere om, hvem de investerer i »

Deadline: Hvem kommer op med fremtidens sundheds- og velfærdsløsninger?

 

Hvad de rigtige spørgsmål kan gøre for en iværksætteridé

Den 10. april er der ansøgningsfrist til CareWare-Next konkurrencerne, hvor et topkompetent panel uddeler priser til de bedste iværksættere og ideer inden for velfærdsteknologi og sundhedsløsninger. En af præmierne er en plads i INCUBA StartupLab. Læs mere »
  Økonom og forretningsudvikler Morten Hagbard Madsen benyttede udløbet af en tidsbegrænset ansættelse til at realisere en iværksætterdrøm. Efter en sejr ved StartupWeekend og tre intense måneder i INCUBA StartupLab er han nået til et vadested. Læs mere »

Ny platform gør det nemt at udvikle IoT-apps

 

Kamp om de IT-studerende i Aarhus

Internet of Things: Nabto har udviklet en gratis platform, der gør det muligt for små producenter at udnytte avanceret teknologi til at bygge fjernstyringsapplikationer til alle tænkelige produkter. Læs mere »
  En af fordelene ved at bo på Katrinebjerg er nærheden til IT-uddannelserne. I august åbnede Bankdata en udviklingsafdeling på netop Katrinebjerg for at komme nærmere de ombejlede IT-studerende og styrke rekrutteringen, skriver Århus Stiftstidende. Læs mere »

KONTAKT OS

Navitas
+45 8620 5050

Katrinebjergvej
+45 8734 5555

Skejby
+45 8620 5000

Nyhedsbrev

Klik her for at tilmelde nyhedsbrevet

Klik her for at afmelde nyhedsbrevet