Mentor Pitch Event hjælper de bedste startups i StartupLab

På sidste Mentor Pitch Event før jul sad 20 mentorer bænket i INCUBA Navitas for at høre fem af de bedste startups i StartupLab pitche deres største udfordringer.

De fem startups var PinKeyBox, der har udviklet et system til overlevering af nøgler, Kala, der har udviklet en app til tidsregistrering og projektstyring, SpyCap, der har udviklet et intelligent tankdæksel, EasyMICE med en platform for eventbooking og Invido med en platform for formidling af studentermedhjælpere.

Det er svært ikke at gå i forsvarsposition

Martin Mindorf, der er CEO i Kala ApS, fik en masse gode råd fra mentorerne, da han ligesom de andre startups cirkulerede rundt ved mentorbordene for at få feedback efter pitchene. ”Det er en kæmpe pulje erfaring, der er samlet i et rum med så mange mentorer, så det gælder om at slå ørene ud og tage til sig, og ikke give efter for den trang man altid som startup har til at forsvare sin fantastiske idé, når man bliver udfordret på sin strategi. Jeg fik bl.a. rigtig god sparring på vores forretningsmodel, og fandt ud af, at vi bare skal klø på med at skalere projektet og sælge vores standardprodukt passivt til små og mellemstore virksomheder. Og hvis vi skal lave specialtilpasninger og aktivt salg, skal vi sørge for at tage en højere timepris for det. Desuden var de fleste af mentorerne vilde med konceptet i vores app – det er jo altid rart!” siger Martin Mindorf, der efterfølgende har lanceret en ny version af Kala, hvor det er endnu nemmere for kunderne selv at oprette sig og komme i gang.

Mentorerne udfordrer hinanden
Mentorerne får også meget ud af at give sparring sammen med de andre mentorer i StartupLabs mentorkorps. ”Normalt giver vi jo sparring én til én, når vi er mentor for én konkret iværksætter. Til Mentor Pitch Eventen får vi et indblik i, hvor de andre mentorer ser styrkerne og svaghederne hos de enkelte startups og udfordrer på den måde hinanden,” siger Lasse Chor, der er mentor i StartupLab og har været med til at bygge StartupLab konceptet op.

Sig til hvis du vil deltage i et Mentor Pitch Event
Der er Mentor Pitch Event ca. hver anden måned i StartupLab, og der er hver gang plads til et mindre antal gæster udefra, både startups, der ikke sidder i StartupLab, og erfarne erhvervsfolk, der ikke er med i mentorkorpset. Tag fat i Arne Vesterdal, mail av@incuba.dk, mobil 2345 2624, hvis du gerne vil med.

Faktaboks Mentor Pitch Event i StartupLab
Event: Hver 2. måned pitcher 5 af de bedste startups i StartupLab for hele mentorkorpset i StartupLab.
StartupLab: Et 18 måneders boost program for skalerbare startups, der har til huse i alle tre INCUBA huse, Navitas, Katrinebjerg og Skejby
Mere info: www.startuplab.dk

Dato:
6. januar 2016

Del dette