Mai Louise Agerskov ny direktør for INCUBA a/s.

Den 1. august 2015 overtog Mai Louise Agerskov posten som administrerende direktør for INCUBA a/s i forbindelse med at den tidligere administrerende direktør Niels Christian Sidenius har valgt at gå på pension.

Mai Louise Agerskov, der kommer fra en stilling som CEO i Insero E-Mobility, og som tidligere har været administrerende direktør for Naturvidenskabernes Hus A/S og Fonden Naturvidenskabernes Hus. Administrerende direktør Niels Christian Sidenius har valgt at gå på pension efter næsten 10 år på posten, hvor han blandt andet har været med til at udvikle Navitas på Aarhus Havn, som åbnede i sommeren 2014.

"I forbindelse med INCUBAs fortsatte udvikling er det en fornøjelse, at Mai Louise Agerskov har accepteret at tage ansvaret for den videre drift og udvikling af INCUBA a/s. Mai Louise er en dygtig forretningskvinde og en meget respekteret leder, der helt naturligt vil glide ind i den stilling, som Niels Christian Sidenius forlader", siger bestyrelsesformand Peter Kjær.

Mai Louise Agerskov er 39 år, er uddannet civilingeniør og HD i Organisation og Ledelse og har adskillige års erfaring med vækst- og udviklingsopgaver, økonomi og administration og ledelse. Før tiden i Insero og Naturvidenskabernes Hus har hun blandt andet arbejdet med forretningsudvikling hos Danfoss og som underviser i strategi- og organisationsudvikling på det, der i dag hedder Aarhus BSS, Aarhus Universitet.

Dato:
19. august 2015

Del dette