Nu har StartupLab rundet 30 mentorer

StartupLab er INCUBAs tilbud til ambitiøse iværksættere i Aarhus. Iværksætterne i StartupLab bliver en del af et 18 måneders program, der skal hjælpe dem igennem den svære fase frem mod, at de første kunder begynder at betale.

Centralt i programmet er et mentorkorps bestående af 30 kompetente og erfarne erhvervsfolk. Disse mentorer repræsenterer en pulje af kompetencer, som iværksætterne kan benytte sig af både i forhold til den overordnede strategi og i forhold til konkrete udfordringer.

Theresa Blegvad, Per Frandsen og Moonis Kamil er blandt mentorerne
Mentorkorpset består af en blanding af succesfulde iværksættere, erfarne erhvervsfolk, investorer og rådgivere. Blandt dem, der har ”walked the walk” selv, er Theresa Blegvad, der har været selvstændig i 11 år og i dag er direktør i den internationale konsulentvirksomhed Insights Nordic, og Kresten Nørgaard Christensen, der er medstifter af udviklingsvirksomheden Develco. På investeringssiden er der businessangels som Moonis Kamil og repræsentanter fra seed investorer som Torben Munkholm fra Accelerace Management og Otto Bjerg Hausgaard fra CAPNOVA. På rådgiversiden har vi bl.a. Per Tønsberg Frandsen fra EY og Hans Henrik Bondegaard fra Vilsgaard Advokater.

En række samarbejdspartnere bidrager til StartupLab programmet
Iværksætterne i StartupLab får udover en mentor også tilbudt hjælp fra en række samarbejdspartnere bl.a. PIT-stop med revisorere og advokater, en samtale med StartVækst, kontakt til Connect Denmark og til CAPNOVA, medlemskab af IT-Forum, adgang til NN Markedsdata samt deltagelse i de mange events, der er i StartupLab.

Læs mere på www.startuplab.dk

Dato:
23. februar 2015

Del dette