Navitas officielt indviet

Fredag den 5/9 2014 blev Navitas officielt indviet. 2.300 studerende, undervisere, forskere, virksomheder og iværksættere bor nu under samme tag.

Det var en festdag, da Navitas officielt åbnede sine døre for 400 inviterede gæster fredag den 5/9. Der var festtaler, fyrværkeri og fredagsbar. Med taler fra Aarhus’ borgmester, Jacob Bundsgaard, Region Midtjyllands formand, Bent Hansen, formanden for Ejerforeningen Navitas, Niels Christian Sidenius, og formanden for de studerendes fredagsbar, Torben Sejer Madsen, blev Navitas sat i søen med festfyrværkeri og gode ord på vejen.

Gode ord om at være et fælles ståsted for uddannelse, udvikling og iværksætteri og gode ord om, at Navitas er Aarhus’ nye centrum for innovation, energi og erhvervsudvikling.

På alle otte etager summede det af liv og fortællinger om, hvad bygningens 38.000 kvadratmeter rummer. Fortællinger om, at lyset tænder automatisk, når man træder ind i lokalerne, og at styrken på lyset reguleres automatisk, om det er sommer og lyst eller vinter og mørkt. Om sommeren sørger havvand for nedkølingen, mens strømmen leveres af 1280 solceller.

Rammerne for virksomhederne, undervisning, innovation, forskning og iværksætteri er optimale. På de nederste etager findes værksteder og laboratorier, som også virksomheder, der lejer sig ind hos INCUBA, kan benytte. De er noget helt særligt for Navitas.

For yderligere information kontakt adm. direktør Niels Christian Sidenius: 8734 5552/2467 5362

Dato:
11. september 2014

Del dette