INCUBA indgår i nyt og spændende samarbejde, som giver unikke muligheder for virksomhederne

NSI, Navitas Science and Innovation, er et i dansk sammenhæng unikt samarbejde. Bag står de tre parter på Navitas – INCUBA, Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet og Aarhus Maskinmesterskole.

Målet for det nye samarbejde er at skabe et internationalt kraftcenter for uddannelse, forskning, innovation og iværksætteri, og Region Midtjylland bevilliger 15 millioner kroner til samarbejdet. Der er ingen tvivl om, at NSI er en unik mulighed for de forskellige samarbejdspartnere på Navitas. Det helt særlige innovations- og iværksættermiljø skaber en regional platform for forskning, innovation, iværksætteri og erhvervsudvikling med internationale perspektiver, som ikke tidligere er set i Danmark.

"Vi glæder os rigtig meget over samarbejdet, som skaber optimale rammer for blandt andet et helt særligt teknologisk iværksættermiljø, der vil gavne og udbygge samarbejdet med det regionale erhvervsliv, siger adm. direktør for INCUBA", Niels Christian Sidenius.

Fokus for NSI er blandt andet at fremme de studerendes kontakt med erhvervslivet, støtte de studerendes motivation og mulighed for at udvikle egen virksomhed og at øge samarbejdet mellem forskere, undervisere og virksomheder på og uden for Navitas, hvor NSI hører hjemme.

"NSI består af en række fysiske miljøer på Navitas, hvor de studerende, undervisere og forskere, mentorer, specialister og forretningsfolk sammen kan arbejde og udveksle viden. Dette giver nogle helt særlige muligheder for de virksomheder, der vælger at etablere sig hos INCUBA", fortæller Niels Christian Sidenius.

For yderligere information kontakt adm. direktør Niels Christian Sidenius: 8734 5552/2467 5362

Dato:
20. august 2014

Del dette