Nyt laboratorium tilbyder akkrediterede mikrobiologiske egenkontrolanalyser

ISI Food Protection ApS i Skejby har netop opnået ISO 17025-akkreditering. Dette giver fødevareproducenter mulighed for at benytte laboratoriet til de lovpligtige egenkontrolanalyser. Laboratoriet kombinere rutineanalyser med faglig sparring med fokus på kvalitet og service.

ISI Food Protection ApS blev startet som mikrobiologisk laboratorium for godt 3 år siden af ægteparret Anne og Dieter Elsser-Gravesen. Laboratoriet har stor ekspertise i at udvikle løsninger til forbedring af holdbarhed og sikkerhed af en lang række forskellige fødevarer for kunder både i Danmark og i udlandet. 1. januar 2013 blev Ulla Møller ansat som Kvalitetschef hos ISI Food Protection med den hensigt at få laboratoriet gennem en akkrediteringsproces. Ulla kom med en solid ballast inden for akkrediterede mikrobiologiske analyser fra sin tidligere ansættelse i Fødevarestyrelsens mikrobiologiske laboratorier.

Anne Elsser-Gravesen udtaler:
"Vi har gennemgående haft et højt fagligt og teknisk niveau i højsædet, og med akkrediteringen har vi så at sige fået papir på, at kvaliteten af vores arbejde er i top. Vi kan nu tilbyde vores projektkunder fleksibiliteten af testdesign, der er specifikt tilrettelagt til deres problemstilling kombineret med kvalitetssikrede analyseresultater gennem ISO 17025-akkrediteringen.
- Samlet set har vi således fokus på høj kvalitet og god service for alle, såvel store som små, og hvor kundetilpasning af løsninger og faglig sparring omkring analyseresultaterne er en naturlig del af arbejdet. Og selvfølgelig til en fornuftig pris."

Flere oplysninger kan fås ved henvendelse til Ulla Møller på tlf. 86 20 51 53 eller umo@isifoodprotection.com
Dato:
16. september 2013

Del dette