Ansøgningsfrist til InnoFounder for nyuddannede talenter

InnoFounder (tidligere Iværksætterpilot) er en unik mulighed for nyuddannede iværksættere med innovative idéer. Ansøgningsfristen er onsdag den 4. oktober kl. 12.

De første 11 startups har netop skudt deres 12 måneder i InnoFounder i gang med en intensiv bootcamp. Hvis du vil have muligheden for at være med i næste kuld, er det nu, du skal slå til.

InnoFounder er Innovationsfondens 12 måneder lange designdrevne inkubator for dimittender fra danske uddannelsesinstitutioner. Programmet, der både henvender sig til solo-founders og teams, tilbyder:

  • Et månedligt stipendium på 15.000 kr.
  • Et særligt tilskud på 35.000 kr. til at understøtte udviklingen af iværksætteridéen
  • Plads i et inspirerende co-working space i enten Aalborg, Aarhus, Odense eller København
  • En erfaren mentor, der vil følge teamet igennem hele forløbet
  • Et workshop-forløb, der involverer en lang række danske og internationale eksperter
  • Adgang til investorer og andre centrale aktører i det danske og internationale iværksætterøkosystem

Ansøgningsfristen er d. 4. oktober kl. 12.

INCUBA er udvalgt som co-working space i Aarhus. Læs mere her: INCUBA bliver co-working space for midtjyske iværksætterpiloter'

Om InnoFounder
Innovationsfonden lancerede i 2014 Iværksætterpilotordningen som et ambitiøst tilbud til de mest talentfulde iværksættere in spe fra de videregående uddannelser i Danmark. I 2017 har et konsortium bestående af Dansk Design Center (DDC) og Copenhagen Institute of Interaction Design (CIID) overtaget rollen som operatør på den landsdækkende ordning, der har skiftet navn til InnoFounder. Læs mere på www.innofounder.dk.

Dato:
4. september 2017

Del dette