IBM SmartCamp

Danmark har verdens bedste IT-iværksættere - men en gang imellem kan de være svære at finde! 


IBM sætter nu for alvor iværksætteri på agendaen med IBM SmartCamp, som er en konkurrence for IT-iværksættere. Hjælp IBM med at rekruttere de bedste og 'smarteste’ iværksættere i Danmark, som stræber efter at få deres produkt eller løsning fra 'værkstedet' og ud til slutbrugeren i det globale marked!

SmartCamp Danmark er den danske del af IBM’s globale konkurrence for IT-iværksættere, som i samarbejde med IBM og professionelle investorer, iværksættere og andre erfarne mentorer fra dansk erhverv, uddannelse og forskning ønsker sparring og hjælp til at drive deres virksomhed mere professionelt. SmartCamp er en professionel og kritisk 360 graders vurdering af iværksætterens produkt eller løsning for at gøre det markedsklart.

Blandt deltagerne i SmartCamp Danmark udvælges fem finalister. Inden vinderen udpeges på Finaledagen den 7. oktober i Odense, har alle finalister fået vurderet og udfordret deres løsning ikke bare af IBM, men også af IBMs samarbejdspartnere, som omfatter erfarne iværksættere, investorer, ’business angels’, jurister, teknikere og medie-folk.


Tre måneders mentoring og plads i IBM’s globale SmartCamp 

Vinderen af SmartCamp Danmark vinder tre måneders mentoring fra IBM omfattende alt fra tekniske spørgsmål til mere gennemgribende forretningsvisioner. SmartCamp er desuden et globalt program, hvor vinderen af SmartCamp Danmark kan gå videre til den internationale finale i Dublin i november. 


Ud over hovedpræmien vil alle iværksættere, der har indsendt og fået godkendt deres produkt eller løsning, modtage invitation til en mentordag hos IBM. Læs mere
Dato:
25. august 2010

Del dette