Elbilerne kommer: Nyt samarbejde med GreenMobility

INCUBA har indgået et samarbejde med delebilsordningen GreenMobility til lejernes fordel – og miljøets.

GreenMobility er en miljøvenlig delebilsordning med 700 elbiler fordelt på 4 byer med over 100.000 brugere. Og nu også med 4 VIP-parkeringspladser ved INCUBA Katrinebjerg og INCUBA Skejby. Om den indgåede aftale fortæller INCUBAs adm. direktør, Mai Louise Agerskov:


- Aftalen med GreenMobility betyder, at vi kan tilbyde vores virksomheder en attraktiv mobilitetsservice i forbindelse med deres arbejdsdag, som gør transport til f.eks. kundemøder nemt og bekvemt og samtidig miljørigtigt, siger Mai Louise Agerskov.


I GreenMobilitys app finder du en ledig bil tæt på dig, låser den op i appen og kører af sted. Du behøver ikke at stille bilen tilbage, hvor du tog den. Det er en fleksibel transportmulighed, og bilen kan forudbestilles, så du er sikker på at have en til rådighed, når du har brug for den.


Kør en grønnere fremtid i møde

Med tusindvis af daglige ture hjælper GreenMobility med at skabe renere og mere støjfri byer, reducere trængsel og skabe en reel klimaforbedring. For GreenMobility er grøn business god business. I INCUBA er kombinationen mellem det miljøvenlige valg og en fleksibel transportmulighed afgørende for valget af samarbejdspartner. Mai Louise Agerskov forklarer:


- Vi er glade for, at INCUBA indgår en aftale med en virksomhed, som leverer en service, der er en del af fremtidens grønne mobilitetsløsninger, men at der i deres forretning også er indbygget en fleksibel og billig mulighed for transport, det har været afgørende parametre for at indgå et samarbejde med GreenMobility, slutter Mai Louise Agerskov.


Læs meget mere om GreenMobility og INCUBAs aftale via nedenstående links:


https://www.greenmobility.com/dk/da/

https://incuba.dk/virksomheder/info-til-lejere/servicetilbud-og-rabataftaler/

Dato:
1. september 2020

Del dette