Aarhus Investor Summit: Investormiljøets nye mødested

Aarhus Investor Summit er navnet på et nyt, ambitiøst initiativ målrettet angel investorer, acceleratorer og venturefonde.

Aarhus Investor Summit samler +100 angel investorer, acceleratorer og venturekapitalister fra hele Danmark omkring investeringer i early stage startups.

Initiativet er en videreudvikling af Growing Investors, der siden 2014 har styrket og sammentømret det lokale investormiljø. INCUBA har været partner de seneste tre år og tager nu stafetten videre som hovedarrangør af Aarhus Investor Summit i samarbejde med Happy42.

"Vi kan se, at der fortsat er behov for at synliggøre og sammentømre det voksende investormiljø i og omkring Aarhus og for at skabe en ramme, hvor alle typer af investorer kan mødes og lære af og med hinanden. Growing Investors har med succes skabt rammerne for det møde, herunder også med nationale og internationale investorer, og det vil vi gerne udbygge de kommende år” siger Mai Louise Agerskov, adm. direktør i INCUBA.

Keynotes, pitch og middag
Blandt INCUBAs egne virksomheder er behovet for investorkapital stigende. Forskerparkens seneste vidensregnskab viser, at 4 ud af 10 virksomheder finder adgang til investorer relevant i nogen til høj grad, mens det for INCUBA StartupLab gælder 4 ud 5.

Adgangen til investorkapital er også på dagsordenen hos Aarhus Kommune, der i forbindelse med den nye erhvervsplan har nedsat en taskforce, der skal undersøge, hvordan vi sikrer, at flere start- og scaleups opnår succes.

Borgmester Jacob Bundsgaard er blandt talerne, når Aarhus Investor Summit | Main event løber af stablen på Varna Palæet d. 9. maj. Her vil anerkendte investorer levere keynotes, mens fem udvalgte startups får chancen for at pitche.

Mere end 100 investorer ventes at deltage i arrangementet, der rundes af med netværksmiddag og drinks.

Information om program, events og deltagelse:
www.aarhusinvestorsummit.dk

Kontakt
Direktør Arne Vesterdal: av@incuba.dk | +45 2345 2624


Guldpartnere:
VÆKSTFONDEN | DANSKE BANK

Sølvpartnere:
POTTER CLARKSON | KAMMERADVOKATEN | ERHVERVSHUS MIDTJYLLAND

Community partnere:
DANISH BUSINESS ANGELS | CAPNOVA

Arrangører:
INCUBA i samarbejde med Happy42
Dato:
14. marts 2019

Mere info
Del dette