Level 8 bliver en del af Conscia

Specialisterne i netværkssikkerhed fra Level 8, der sidste år blev kåret til Gazelle-virksomhed for tredje år i træk, er blevet opkøbt af Conscia.

Conscia og Level 8 indtog sidste år første- og andenpladsen på Computerworlds liste over landets bedste netværksintegratorer. Nu bliver de én.

”IT-sikkerhed har aldrig været vigtigere for vores kunder end nu, og vi oplever stor efterspørgsel på IT- sikkerhedseksperter, der kan rådgive på området og samtidig designe og implementere de mange nye innovative sikkerhedsløsninger. Netop disse kompetencer besidder Level 8,” siger Peter Rafn, direktør hos Conscia i en pressemeddelelse.

Conscia er Cisco Gold Partner og ekspert i netværk, datacenter-teknologi, sikkerhed og mobility. Virksomheden, der har eksisteret siden 2003 og ejes af kapitalfonden Axcel (ejer bl.a. også EG), omsatte i 2015 for lige over 750 millioner kroner. Den førerposition kommer Level 8 til gode.

Fra 3 til 20 medarbejdere
”Vi har styr på kompetencerne inden for sikre netværk, og vi har længe haft ambitioner om at udvikle vores virksomhed yderligere. Det tror vi på, kan ske sammen med Conscia, der har en stærk position inden for hele infrastruktur-området. Jeg er sikker på, at vi nu med samlet viden og erfaring kan hjælpe kunderne endnu bedre,” siger direktør for Level 8, Henrik Skovfoged, om opkøbet.

Level 8 blev stiftet i 2008 af Niels Mogensen, Torben Grisell og Torben Aagaard og hjælper virksomheder og offentlige institutioner med design, implementering, drift og optimering af sikre IT-netværk. Blandt deres kunder er større offentlige institutioner som Frederiksberg og Helsingør Kommuner, Aarhus Universitet og RUC, men også større private virksomheder som Scandlines.

Level 8, der har været en del af IT-miljøet i INCUBA Katrinebjerg siden 2008, bliver en integreret del af Conscia og flytter derfor ind på Conscias kontorer i Aarhus og Brøndby.

”Vi har været rigtig glade for at bo heroppe (Katrinebjerg, red.). Som en lille vækstvirksomhed har vi kunne fokusere på vores kerneforretning, mens INCUBA har taget sig af alt det praktiske udenom. Og så har vi været enormt glade for fleksibiliteten. Vi har jo boet på fire forskellige kontorer heroppe, efterhånden som vi er blevet flere," siger Henrik Skovfoged.
Dato:
2. februar 2017

Del dette