Reshopper henter millioninvestering fra den kendte investor Jesper Buch

Den fremtrædende iværksætter og investor, Jesper Buch, har skudt en af sine største investeringer nogensinde i den uhyre populære app for børnefamilier, Reshopper. Dermed fortsætter virksomheden den stime af succes, som sidste år blev kronet med en placering i Apples top ti over årets bedste apps.

Med lukningen af investeringen fra Jesper Buch har et tre år langt kurmageri fundet sin kulmination. I et opslag på Facebook skrev han for nylig lidt om baggrunden for den store investering.

“I tre år har jeg luret på et dansk tech startup, jeg har talt med dem, og vi har haft møder, hvor vi forhandlede, men ikke fandt hinanden. Men så mødte jeg dem igen i 2016 i forbindelse med et foredrag, hvor jeg kidnappede en af partnerne i min bil i tre timer, og så lykkedes det sgu at blive enige om terms. På de tre år er de blevet en del dyrere, men også langt mindre risikable," lød det fra Jesper Buch, der roser teamet i store vendinger for at have været eksekveringsdygtige i at skabe et fantastisk produkt i en niche, hvor målgruppen er meget loyal og attraktiv.

Ud over Jesper Buch, der også bliver bestyrelsesmedlem, investerer også hans mangeårige forretningspartner, Carsten Mikkelsen, der tidligere har investeret i Just-Eat og Miinto, samt Reshoppers egen bestyrelsesformand og første investor, Esben Gadsbøll, der lægger sin tredje investering i forretningen.

Fuld fart på udlandet
For Reshopper er det et vigtigt tidspunkt at få Jesper Buch med ombord. Virksomheden er nemlig allerede i gang med at ekspandere i flere lande, og her kan Jesper Buch bidrage med sin omfattende erfaring med at bygge en international forretning op fra bunden.

“Vi skal ud i hele verden, og det kan ikke gå stærkt nok. Udover vores nylige lanceringer i Holland og Sverige, så skal vi fortsætte med at skabe en sund og bæredygtig forretning i Danmark”, fortæller CEO Aja Guldhammer Henderson i en pressemeddelelse.

Aja Guldhammer Henderson har tidligere været nøglepersonen bag deleøkonomi-succesen Airbnb i Skandinavien og Holland. Hun blev en del af Reshopper sidste år, hvor hun sluttede sig til holdet, der siden 2014 har haft sin daglige gang i virksomhedsmiljøet på INCUBA Navitas.

“Vi kunne ikke ønske os en bedre måde at kickstarte det nye år på. Sidste år startede vi ud med kun at være fire medstiftere, så på meget kort tid er vi rykket utroligt stærkt på grund af en massiv holdindsats fra alle. Også vores første investor og bestyrelsesformand Esben Gadsbøll har spillet en aktiv rolle, hvor han hjalp med at rejse flere penge og få hyret den helt rigtige CEO. Så vi står i en rigtig god position, når vi skal rulle de mange nye tiltag ud i 2017”, lyder fra medstifter og COO, Nicolai Danmark Johannesen.

Fakta
Etablering: Reshopper er stiftet af Jonas Funk Johannessen, Anders Dahl Pape, Anders Munk og Nicolai Danmark Johannesen og blev lanceret i 2012.
Produkt: Reshopper-app'en er en digital markedsplads for børnefamilier, hvor de kan købe og sælge brugt tøj og børneting. I 2016 skiftede over en million varer hænder, og app'en runder snart en kvart million brugere. I 2016 vandt Reshopper prisen som “Bedste Børneapp” for andet år i træk og “Bedste Bæredygtige tiltag”.
Mere info: Reshopper.dk

Dato:
11. januar 2017

Del dette