Reshopper vinder prisen som Danmarks Bedste Børneapp for andet år i træk

Den populære secondhand markedsplads Reshopper, en app til køb og salg af brugte børneting, vinder for andet år i træk prisen som Danmarks Bedste Børneapp, der hvert år uddeles af Børn I Byen. I år var der desuden en ny pris, Danmarks Bedste Bæredygtige Initiativ, som også tilfaldt Reshopper. Kåringen fandt sted søndag den 13. november ved et stort prisoverrækkelsesshow i Rundetårn i København med godt 300 gæster.

Den danske markedsplads app er populær blandt de mange børnefamilier, og den er i skrivende stund downloadet mere end en kvart million gange. Det er tredje gang, at Reshopper modtager en pris.

Bedste Bæredygtige Initiativ skåner miljøet
Reshoppers ambitioner om at gøre det nemmere og mere socialt at handle i nærområdet via mobilen er ideen om at gøre det nemt for børnefamilier at gøre en god handel, og det betød, at der alene i oktober måned blev oprettet knap 400.000 varer i app’en.
Men Reshopper er dog mere end muligheden for at gøre en god handel, og derfor betyder prisen for Bedste Bæredygtige Initiativ ekstra meget for teamet.

“For os handler det også om at passe på miljøet. Det koster mange ressourcer at producere tøj og udstyr til børn og ved at hjælpe til at genbruge tingene, skåner vi også miljøet. Derfor håber vi også, at denne pris kan være med til at skabe opmærksomhed og fortælle endnu flere børnefamilier, at det er vigtigt at få tingene i spil i lokalområdet og give børnetingene en længere levetid” siger Nicolai D. Johannesen, COO og co-founder.

Priserne Danmarks Bedste Børneapp og Danmarks Bedste Bæredygtige Initiativ uddeles af Bornibyen.dk (Danmarks største online guide for børnefamilier) og er baseret på en afstemning blandt deres læsere. De mange tusinde stemmer har dermed haft afgørende indflydelse på hvem, der skulle kåres som vindere af Børn i Byen Priserne 2016, og her løb Reshopper med sejren i kategorierne Bedste Bæredygtige Initiativ og for andet år i træk Bedste Børneapp.

"Man kan ikke undgå at blive stolt over at have skabt en app, der kan vinde som Danmarks Bedste App to år i træk, når vi er oppe imod anerkendte virksomheder som LEGO, DR Ramasjang og Vigga. Så er det ret vildt, at vi vinder med godt halvdelen af stemmerne i begge kategorier,” siger en tilfreds Jonas Funk Johannessen, Head of Design og en af app’ens grundlæggere.

Reshopper skal ud til endnu flere børnefamilier
Bag Reshopper står de fire medstiftere Anders Dahl Pape, Jonas Funk Johannessen, Nicolai Danmark Johannesen og Anders Munk. Derudover er teamet vokset og har blandt andet fået tidligere Airbnb-chef Aja Guldhammer Henderson som CEO, som har store ambitioner for at gøre Reshopper til verdens største markedsplads for forældre.

“Lige nu har vi lanceret Reshopper i både Holland og Sverige, og snart åbner vi op til nye spændende markeder. Derfor er det bare ekstra motiverende at vinde disse priser, som vi tager som et stort skulderklap til hele vores team, der gør en fantastisk indsats hver dag for at mange tusinde børnefamilier kan fortsætte med at gøre en god handel i nabolaget,” slutter CEO Aja Guldhammer Henderson.

Dato:
14. november 2016

Download PDF
Del dette