IT-virksomheden Level 8 modtager to store priser

INCUBA Katrinebjerg virksomheden Level 8 modtager to priser

På 4. sal i INCUBA Katrinebjerg bor Level 8. En virksomhed med 21 medarbejdere, der er specialister i IT-netværk og -sikkerhed.

Siden deres opstart i 2008 har IT-virksomheden oplevet en solid vækst. En vækst, der er skabt ved at fokusere på det, de gør bedst, nemlig at hjælpe en lang række af Danmarks største virksomheder og offentlige institutioner med design, implementering, drift og optimering af sikre IT-netværk. Blandt deres kunder er større offentlige institutioner som Frederiksberg- og Helsingør Kommune, Aarhus Universitet og RUC, men også større private virksomheder som Scandlines. I denne uge har Level 8 fået belønning for mange års ihærdigt arbejde.

Gazelle for tredje år i træk
Først på ugen opnåede Level 8 ApS en flot andenplads blandt landets bedste netværksintegratorer. Computerworld kårer hvert år de dygtigste it-virksomheder, og herunder ser de blandt andet nærmere på kategorien ”bedste netværksintegratorer”. De bedste netværksintegratorer vælges blandt virksomheder, der med succes har specialiseret sig i at rådgive, sælge og/eller implementere netværksløsninger.

Men dette er ikke den eneste flotte anerkendelse som Level 8 ApS har modtaget i denne uge. De er for tredje år i træk kåret som en Børsen Gazelle-virksomhed – en anerkendelse af virksomheder, der skaber job, vækst og optimisme.

”Uge 39, 2016 har på mange måder været skelsættende for os,” fortæller direktør Henrik Skovfoged.

I INCUBA er vi meget stolte af at have været med på virksomhedens rejse helt fra start. Level 8 har været bosat hos INCUBA Katrinebjerg siden 2008, og vi glæder os til at følge deres fremtidige færd.

Fakta Level 8
Level 8 er et konsulenthus der er specialiseret i sikkerheden på netværket.

Mere info: www.level8.dk
Dato:
29. september 2016

Del dette