SEED Capital møder vækstvirksomheder i INCUBA

SEED Capital er Danmarks største seed og early stage venture fund og derfor relevant for vækstorienterede virksomheder i INCUBA.

Derfor inviterede INCUBA SEED til Katrinebjerg i midt september, hvor 8 af vores investeringspotentielle virksomheder og startups havde et 1-1 møde med SEED Capitals Investment Manager, Alexander Horten.

Alle virksomhederne har et unikt og innovativt produkt og ambitioner om at dække et internationalt marked. De er alle potentielle venture cases, og det er derfor vigtigt for dem at få vagt interessen hos potentielle investorer i god tid inden en investeringsaftale skal lukkes.

SEED Capital er den største venturefond i Danmark inden for pre-seed og seed segmentet, og er specialiseret i at identificere og udvikle nye og innovative teknologivirksomheder. SEED Capital forvalter i dag ca. 2,3 mia. kr. og har omkring 80 selskaber i sin portefølje. Porteføljen tæller b.la. virksomheder som Trustpilot, Vivino og Coinify. SEED Capital har tidligere investeret og solgt virksomheder som Endomondo, Mofibo og Libratone.

Se mere på www.seedcapital.dk
Dato:
14. september 2016

Mere info
Del dette