StartupLab fylder 2 år. Mere end 70 startups har været igennem

StartupLab ligger midt mellem de mere end 150 professionelle innovative virksomheder, der bor i vore tre huse på Navitas, Katrinebjerg og i Skejby. Til august fylder StartupLab 2 år og der har i løbet af de 24 måneder været mere end 70 startups igennem programmet.

Ikke et traditionelt kontorfællesskab, men et acceleratorforløb
StartupLab er ikke et traditionelt kontorfællesskab, hvor man sidder i en mere eller mindre fasttømret gruppe i en længere periode. StartupLab er derimod et 18 måneders acceleratorprogram for ambitiøse startups, hvor de i en koncentreret periode får adgang til værktøjer, coaching og en tæt kontakt til det store professionelle virksomhedsmiljø, der er i INCUBAs huse.

Mentorkorps med alle typer kompetencer

Centralt i programmet er det store mentorkorps bestående af nogle af de bedste og mest erfarne forretningsfolk i Danmark. Der er folk som Jørgen Lindskov Knudsen, der var med til at starte Mjølner Informatics, Per Tønsberg Frandsen, innovationsspecialist fra EY, Peter Dernert, stifter af CadPeople, Theresa Blegvad, stifter af Insights, Martin Møller fra Alexandra Instituttet og unge profiler som Lasse Chor og David Andersen.

Vi samarbejder med andre, der kan hjælpe med af booste startups
I StartupLab samarbejder vi med 12 forskellige partnere, der alle har noget at tilbyde ambitiøse og skalerbare startups, om det er i form af rådgivning, hjælp til salgsprocessen eller adgang til kapital. Det drejer sig bl.a. om Connect Denmark, IT-Forum, NN Markedsdata, CAPNOVA, StartVækst, Vækstfonden og FGT Marketing etc.

Inden INCUBA i 2014 skruede op for indsatsen overfor de tidlige startups med StartupLab, havde vi i en årrække Njubiz, et mere traditionelt tilbud om at kunne sidde i et kontorfællesskab. I Njubiz’ syv årige levetid var der mere 150 startups igennem med Trustpilot som den mest prominente.

Faktaboks StartupLab
Startet: 2014 af INCUBA
Indhold: StartupLab INCUBA er et 18 måneders acceleratorprogram for ambitiøse startups
Kapacitet: Der kan sidde op til 35 startups fordelt i INCUBAs tre huse
Mere info: www.startuplab.dk

Dato:
4. juli 2016

Del dette