Navitas Tour de Chambre 2016

Fredag d. 20 maj løb den første officielle Tour de Chambre af stablen hos INCUBA Navitas. 6 virksomheder havde meldt sig som værter, og der var ca. 25 deltagere fra husets mange virksomheder.

De seks værter Navitas Science and Innovation, Buhl Management, Global Citizen, Rope Robotics, Sepior og Signaturgruppen havde alle pyntet op på deres kontorer og bød på drikkevarer og snacks.

Udover at være et hyggeligt socialt arrangement fik deltagerne også mulighed for at blive klogere på de andre virksomheder. Undervejs blev der fortalt om alt fra brobygning mellem studerende og virksomheder, mediation i byggebranchen, globalt arrangement til Kulturhovedstad 2017, robotter, cloud-encryption software til tilblivelsen af NemID. Ved arrangementets afslutning blev der kåret en vinder af prisen for Bedste Beværtning.

Faglig sparring og styrkelse af sociale relationer
Undervejs blev der netværket på kryds og tværs af virksomhederne både fagligt og socialt. Der blev blandt andet talt om at starte nye sociale tiltag som løbeklubber og lignende.
Alt i alt var det en både festlig og lærerig dag, hvor virksomhederne på Navitas blev klogere på hinanden og fik følelsen af at være en del af et større både fagligt og socialt netværk. Det er derfor ikke sidste gang der afholdes Tour de Chambre.

Dato:
23. maj 2016

Del dette