ISS er en af de første kunder til nyt innovativt handskesystem

Har man et job, hvor man jævnligt bruger engangshandsker, har man uden tvivl oplevet, at det kan være svært at få de tætsiddende handsker af og på. Dette kan få de uheldige konsekvenser, at mange medarbejdere enten bruger de samme handsker flere gange eller endnu værre – helt undlader at bruge handsker. Ved at bruge de samme handsker flere gange stiger risikoen for at udvikle håndeksem eller få allergi. Derudover kan der være hygiejneproblemer forbundet med ikke at bruge handsker.

Virksomheden GloVac, som er bosat i INCUBA Skejby, har nu udviklet et handskesystem. Handskesystemet skal gøre livet lettere for medarbejdere i rengøringsbranchen og de brancher, der gør flittigt brug af engangshandsker.

Handskesystemet virker således, at man stikker sine hænder med handsker på ned i en plastikbeholder også kaldet en vacuumizer. Den skaber vakuum, som får handskerne til at blive udspilet og hænderne kan nemt trækkes ud af handskerne.

GloVacs handskesystem er blevet testet og udviklet i samarbejde med servicevirksomheden ISS. Målet er at forbedre forholdene for medarbejdere, der gør brug af engangshandsker. GloVac er i første omgang blevet lanceret på det danske marked, hvor der er meget fokus på godt arbejdsmiljø, men der er klare forventninger om, at produktet på sigt skal udrulles på det internationale marked.

Fakta GloVac
Stiftet: 2013 af Jan Erik Vest
Produkt: Handskesystem, som muliggør hurtig og problemfri på- og aftagning af tætsiddende handsker.
Mere info: www.glovac.dk

Dato:
31. maj 2016

Del dette