Nye Business Angels kan starte her: Growing Investors byder nye investorer velkommen

Aarhus har brug for endnu flere business angels til det store og stadigt voksende startup miljø i byen. Growing Investors er et event i Internet Week, der giver potentielle nye business angels mulighed for at snuse til området sammen med erfarne angel-investorer, acceleratorer og venturekapitalister.

Kapital er den afgørende faktor
Et levende startup økosystem består af en række vigtige komponenter: et tæt netværk, dygtige talenter, gode ideer, erfarne rådgivere osv. Men risikovillig kapital er kerneforudsætningen for at kunne accelerere væksten i nye virksomheder, så der er hele tiden behov for at tiltrække nye potentielle investorer til miljøet.

Growing Investors gør noget ved problemet. Med speciel fokus på digitale startups bliver nuværende og kommende investorer i løbet af en eftermiddag og aften klogere på nogle af de centrale spørgsmål, som investorer stiller sig, når de skal navigere i den digitale verden; Hvordan vurderer man potentialet i digitale forretningsmodeller? Hvilke nøgletal skal du kigge på? Hvordan analyserer man markedet? Hvordan værdisætter man en digital startup?.

Mød Nicolaj Højer, Sean Percival og mange flere
På Growing Investors eventen vil der være samlet mere end 75 nye og erfarne angel-investorer til en blanding af keynote speakers, startups, der pitcher, og networking efterfulgt af en networking dinner.

INCUBA er sponsor for Growing Investors.

Fakta Growing Investors
Tid: torsdag den 12. maj kl. 14.30 – 21.00
Sted: Smedien, Værkmestergade 7, afterparty på Fermentoren
Indhold: Event for erfarne og nye investorer
Mere info: www.growinginvestors.dk

Dato:
21. april 2016

Del dette