Dronevirksomhed og trykkeri har fundet hinanden i INCUBA

De to unge INCUBA virksomheder Skejby Trykkeri og Dronops Productions har indgået et usædvanligt samarbejde om at formidle billeder fra nye vinkler på tryk fra Aarhus og Østjylland. Sammen vil virksomhederne udvikle nye koncepter for, hvordan billeder fra luften kan skabe nye oplevelser og perspektiver.

Samarbejdet vil bl.a. resultere i billeder af lokationer rundt om i Aarhus og Østjylland til brug for turisme og udstilling. Parterne byder alle interesserede private og virksomheder velkommen til at henvende sig og høre mere, hvis man ønsker at indgå i et samarbejde om fx salg eller udstilling af luftfotos på tryk.

Startede Skejby Trykkeri mens de gik i gymnasiet

Både Skejby trykkeri og Dronops Productions er helt unge virksomheder, der har mødt hinanden i INCUBAs StartupLab. Skejby Trykkeri blev startet i 2013 af de to barndomsvenner Tobias Tokkesdal Edvardsen og Asger Buus Andersen, mens de stadig gik i gymnasiet. Nu 3 år efter er Skejby Trykkeri et moderne digitaltrykkeri, der tilbyder en bred vifte af tryksager - lige fra visitkort og flyers til plakater og bannere, og de glæder sig til samarbejdet. "Hos Skejby Trykkeri er vi stolte af, at indlede et samarbejde med en virksomhed som Dronops Productions. Vi ser kombinationen af en innovativ fotografisk virksomhed som Dronops Productions og et moderne og kreativt trykkeri som os, som værende ekstremt værdiskabende. Vi tror på, at samarbejdet vil kunne bidrage til en række spændende projekter i fremtide, og ser frem til at komme i gang", siger partner i Skejby Trykkeri, Tobias Tokkesdal Edvardsen.

Karriere i Flyvevåbenet bag start af Dronops Productions
Dronops Productions blev stiftet i 2015 af Christian Clemmensen Møller og Klaus Wolfsberg Kastrup, der begge er uddannet officerer i Flyvevåbnet og trækker på deres erfaringer inden for militær luftfart som henholdsvis operativ helikopterpilot og teknisk officer. Dronops Productions leverer med avancerede droner som platform droneløsninger til eventbranchen, hvor man bl.a. leverer livestreaming, luftfotos og videooptagelser fra luften. Kunderne tæller alle typer events inden for sport, musik og kultur. Virksomheden skal bl.a. dække 2016-udgaverne af Northside Festival, Tinderbox Festival samt Aarhus Bay Triahtlon. “Vi ser frem til at samarbejde med det innovative team bag Skejby Trykkeri om udvikling af nytænkende luftfotos på tryk. Vi vil gerne bidrage til debatten om, hvordan droner kan bruges kommercielt. Med vores samarbejde Skejby Trykkeri tror vi på, at vi sammen kan præsentere nye vinkler på de motiver, som folk allerede kender. Ved at formidle disse unikke billeder på tryk til alle interesserede ønsker vi at vise, hvordan droner og luftfotos kan give nye oplevelser”, siger partner i Dronops Productions, Christian Clemmensen Møller.

Fakta Dronops Productions
Stiftet: 2015 af Christian Clemmensen Møller og Klaus Wolfsberg Kastrup
Produkt: Kommercielle droneløsninger til eventbranchen med livestreaming, luftfotos og videooptagelser fra luften.
Mere info: www.dronops.dk/

Fakta Skejby Trykkeri
Stiftet: I 2013 af Tobias Tokkesdal Edvardsen og Asger Buus Andersen
Produkt: Tilbyder en bred vifte af forskellige tryksager. Alt fra Flyers og Plakater til Foto-kalendere og Visitkort.
Mere info: www.skejbytrykkeri.dk

Dato:
20. april 2016

Del dette