Mød de nyeste mentorer i INCUBA

En række stærke erhvervsprofiler med baggrunde i bl.a. Grundfos, NRGi og ECCO har sluttet til sig netværket af mentorer, der i alt voksede med 14 nye medlemmer i løbet af 2017.

INCUBAs mentorteam tæller medlemmer fra mange grene af det danske erhvervsliv. Det gælder også gruppen af nye mentorer, som sluttede sig til i løbet af 2017, så netværket i dag tæller mere end 50 mentorer.

De nyeste mentorer er:
  • Allan Skovgaard: Group director for Emerging Water Technologies i Grundfos Holding A/S og bestyrelsesformand i Foundation Autonomous og Conpleks Holding samt board director i Aller Aqua.
  • Dorte Brønden Skovbo: Strategic marketing & sales advisor, business developer og investor. Indehaver af Skovbo Marketing og medlem af Investor Fight Club.
  • Martin Eghøj Laursen: Investment director i NRGi Renewables. Tidligere Dong Energy, PwC og Deloitte.
  • Rasmus Jung Møller: Business Development Manager i NRGi. Tidligere Nobia Denmark, Stofa og Bygma.
  • Thomas Christen Rendbæk: CMO i BoligPortal. Tidligere Group CMO i Miinto Group og Online Sales Director i KRM/ECCO.
  • Simon Kibsgård: Head of Digital Business Development i AS3 og bestyrelsesmedlem i Røsfeld A/S. Tidligere marketingdirektør i Creuna.
    • Anders Fisker: Økonomichef på Overgaard Gods a/s og bestyrelsesmedlem i Erhvervsakademi Aarhus. Tidligere CFO i DanDomain og Kero Holding.

Se den fulde liste over mentorer på incuba.dk/mentorteam

Nye matches

Dorte Skov er blevet tilkoblet Udare som mentor. Den unge virksomhed står bag en marketingplatform, hvor virksomheder og forretningsdrivende kan oprette 'challenges' målrettet kunder og brugere af produkter.

Thomas Christen Rendbæk har indgået et forløb med Parkeringskompagniet. Startup'en fra 2015 står bag den mobile platform Beboerparkering, der giver private, foreninger og virksomheder mulighed for nemt at kontrollere og administrere deres parkeringsarealer.

Har du spørgsmål, forslag eller ønsker du at høre mere om mulighederne for at blive matchet med startups på udkig efter mentorer og rådgivere, så kontakt Director of Communications, Community & Acceleration, Ann Marie Karkov amk@incuba.dk
Dato:
8. januar 2018

Del dette