INCUBA kårede årets iværksætter på Aarhus BSS

Lørdag kårede INCUBA 'Årets iværksætter' til det årlige award-show på Aarhus BSS. Prisen gik til SearchBrain og Tobias Ehlig, der i løbet af sin studietid har stiftet og solgt tre webshops.

For andet år i træk havde INCUBA fornøjelsen af at udpege og kåre 'Årets Iværksætter' ved award-showet Den Gyldne FuglAarhus BSS.


Prisen gik i år til SearchBrain og Tobias Ehlig, der i sommer afsluttede kandidatuddannelsen i erhvervsøkonomi med speciale i marketing. I løbet af sin studietid har han stiftet, opbygget og ikke mindst solgt tre webshops.


Den erfaring anvender han i dag i SEO-bureauet SearchBrain, der blev etableret i hans sidste studieår og differentierer sig i et konkurrencepræget marked ved udelukkende at fokusere på webshops. Med sit drive og fokus er han gået direkte fra dimission til bæredygtig virksomhed med lovende fremtidsudsigter.


Felt af tre nominerede

Prisen som 'Årets Iværksætter' skulle findes blandt tre nominerede, der alle var blevet indstillet af medstuderende. De øvrige nominerede var:


  • ReFocus Solutions, stiftet af Laurits Batting Holtze og Christian Luke Pedersen, der har knoklet aftener og weekender i studentervækstmiljøet Startup Factory på at udvikle og lancere VR-applikationen VR Hero Sentry fra bunden på blot et år.

  • BackPackerlife.dk skabt af Lars Kjær, Niels Johansen og Jesper Hougård, der på kort tid har skabt en velfungerende webshop med tilhørende rejseunivers og indgået kloge strategiske samarbejder med bl.a. et rejsebureau.Dato:
21. november 2018

Del dette