Hold dit næste arrangement i INCUBAs nye eventspace

1. januar overtager INCUBA 328 m2 på Navitas med udsigt over den nye havnefront i Aarhus C. Lokalet kan lejes ifm. arrangementer og vil desuden danne ramme om events for det lokale opstartsmiljø.

INCUBA udvider sine tilbud i 2018 med et nyt eventspace på Navitas.

Læs mere på incuba.dk/venues

Med 328 m2 fordelt på to plan og en beliggenhed på Pier2 med udsigt over havnefronten og Dokk1 i hjertet af Aarhus bliver det nye venue, tidligere kendt som Caféen, en oplagt lokation, når der skal afholdes større møder, workshops, kurser, foredrag eller receptioner. Derudover vil stedet danne ramme om forskellige arrangementer, der samler aktørerne i opstartsmiljøet.

Allerede fra 1. januar er det muligt for virksomheder i INCUBA at leje faciliteterne ifm. arrangementer. Medio marts undergår lokalet et redesign, så det 1. april fremstår nyindrettet med møbler til flere forskellige brugssituationer.

Praktisk info:
Lokalets kan lejes i følgende tidsrum og til følgende priser af INCUBAs virksomheder:
Dagsarrangement (08.00 – 17.00): kr. 5.000,-
Dags- og aftenarrangement: (08.00 – 00.00) kr. 7.500,-

For eksterne virksomheder og organisationer bliver det muligt at leje lokalet fra 1. april. En dags leje vil koste kr. 10.000.

I lokalet forefindes av-udstyr, flipovers, knagerækker, stole og borde. Forplejning bestilles i kantinen på Navitas via kantinerekvisitionen.

Har du spørgsmål til lokalet eller vil du allerede booke dit næste arrangement, strategimøde, kursus, workshop eller reception, så send en mail til Camilla Dalsgaard Larsen på cdl@incuba.dk.

Tjek også muligheden for leje af de mere rå og kreative omgivelser på Event Space Katrinebjerg, som INCUBA åbnede tidligere i 2017.Dato:
27. december 2017

Del dette