Flemming Besenbacher gæstede INCUBA Fireside Chat

Professor og bestyrelsesformand i Carlsberg, Flemming Besenbacher, gæstede anden installation af INCUBA Fireside Chat på Navitas. Det blev en samtale med bæredygtigheden i centrum og stor spørgelyst.

Der blev der fyret op i den digitale pejs, da professor og bestyrelsesformand i Carlsberg, Flemming Besenbacher, i november gæstede INCUBA til anden udgave af samtalekonceptet Fireside Chat.


Med bæredygtighed som tilbagevendende tema kom det blandt andet til at handle om snittet mellem erhvervslivet og universiteterne, kommercialisering af forskning og erhvervslivets omstilling i takt med globale og digitale megatrends. Det eneste, der er konstant i erhvervslivet i dag, er forandring, og derfor er det fx vigtigt med større fleksibilitet i uddannelsessystemet. Samtidig stiller klodens fælles udfordringer krav til, at virksomheder i højere grad orienterer sig efter de fire P'er; profit, purpose, people og planet.


I det store puslespil er det ikke en ulempe at være et lille land som Danmark. Det giver agilitet og mulighed for at træffe hurtige beslutninger, men det kræver stærk ledelse. Og så må vi ikke glemme det måske vigtigste af FN's 17 Verdensmål - Partnerskaber for handling.


INCUBA Fireside Chat er et netværksarrangement, der afholdes i regi af INCUBAs netværk for mentorer, investorer og CEO's. Næste Fireside Chat finder sted i foråret 2019. Hold øje med www.incuba.dk for updates.Dato:
15. november 2018

Del dette