Event Space Katrinebjerg: IT-byens nye forsamlingshus

Event Space Katrinebjerg danner ramme om et åbent og kreativt miljø, hvor alle bydelens aktører - medarbejdere, studerende og beboere - kan planlægge aktiviteter og begivenheder af enhver art.

IT-byen Katrinebjerg har fået sit eget samlingssted i det gamle snedkeri på Helsingforsgade 22 ved siden af INCUBA Katrinebjerg.

Lokalerne, som INCUBA midlertidigt har stillet til rådighed, er blevet døbt Event Space Katrinebjerg og fungerer som fælles event space for alle Katrinebjergs aktører – beboere såvel som studerende og medarbejdere hos de mange forskellige virksomheder og institutioner i området.

Tiltaget er en del af et partnerskab mellem INCUBA, it-forum, Institut for Datalogi, Alexandra Instituttet, Storcenter Nord, FEAS, SAIS og Aarhus Kommune. De fælles lokaler skal danne ramme om et åbent, kreativt og dynamisk bymiljø på Katrinebjerg.

INCUBA overtog bygningen fra den gamle snedker i begyndelsen af april. Arkitektur- og designbureaet USE står for ombygning og drift i samarbejde med to nye studentermedhjælpere ansat af INCUBA.

”Vi skaber rum og arealer, som alle på Katrinebjerg kan bruge. Event Space Katrinebjerg er et sted for hele bydelen – virksomheder, borgere og institutioner – som kan bruge huset til at starte nye aktiviteter,” fortæller direktør i USE, Ari Marteinsson.

Det nye tiltag Mad Mandag er allerede godt i gang på gruspladsen over for INCUBA. Derudover er events af alle slags velkomne, private såvel som offentlige, fester såvel som seminarer og workshops. Event Space Katrinebjerg består af to lokaler på henholdsvis 90 m2 og 200 m2.

Læs mere om muligheder og booking på www.eventspace.katrinebjerg.net eller på Facebook under Event Space Katrinebjerg.
Dato:
29. maj 2017

Del dette