Work/Network Day: Salg til det offentlige

Tema: Hvordan sælger du din gode idé til en offentlig institution?

Mange iværksættere har gode idéer til produkter og tjenester, som kan forbedre den offentlige service eller skabe billigere løsninger – eller begge dele på en gang. Selv med en god idé, kan det imidlertid være svært at få foden indenfor og komme i gang med at præsentere og ultimativt sælge sin idé/sit produkt.

På dagens network-arrangement vil to af vores erfarne mentorer fortælle om deres erfaringer med, hvad man skal overveje og forberede sig på, når man går i gang med at udvikle, præsentere og sælge løsninger til den offentlige sektor.

Tilmeld dig her

Program

Kl. 13.00: Velkommen
Kl. 13.15: De offentlige indkøbsregler og anskaffelsesmuligheder. Oplæg ved Lars Kjær Kuhlman, partner ved KuCon.
Kl. 13.30: Hvad skal man være opmærksom på, når man handler med det offentlige? Oplæg ved Hans Nikolaisen, chefkonsulent ved MUUSMANN
Kl. 13.45: Debat og erfaringsudveksling. Medbring gerne dine egne erfaringer, gode som dårlige, til debat i plenum eller dialog på tomandshånd.
Kl. 14.00: Programfri – Working / Networking

Om dagens oplægsholdere

Lars Kjær Kuhlman er selvstændig konsulent og leverer rådgivning til kommuner, regioner og private aktører i forbindelse med offentlige udbud. Lars har mere end 20 års erfaring med udbud og indkøb inden for den offentlige sektor og har blandt andet været chefkonsulent ved SKI (Staten og Kommunernes Indkøb), Bid Manager i Systematic og selvstændig rådgiver inden for udbud og indkøb siden 2014.

Hans Nikolaisen har været kommunaldirektør i Randers Kommune, medlem af bestyrelsen i en kommunal indkøbsforening i 6-7 år (KomUdBud) og økonomidirektør i Aarhus Kommune i 12 år, hvor han blandt andet havde til opgave at etablere et indkøbskontor og få vedtaget en indkøbspolitik. Hans er aktuelt ansat som chefkonsulent ved MUUSMANN.
Dato:
29. april 2019

Mere info
Del dette