Cirkulær økonomi - fra forskning til industrialisering

D. 7. december sætter Science to Business-netværket fokus på, hvad det kræver at bringe innovative cirkulære processer fra idé og forskning til industrialisering.

Vejen frem til fremtidens cirkulære økonomi kræver innovation, nye forretningsmodeller og først og fremmest effektive processer. Det er ikke nok, at en forsker påviser, at en proces er mulig, hvis der ikke kan udvikles effektive og bæredygtige teknologier, der kan bringe det ud i praktisk anvendelse.

Dagens indlæg tager fat på, hvad det kræver at bringe innovative cirkulære processer videre fra idé og forskning til industrialisering.

Ib Johannsen har mange års erfaring fra både akademisk og industriel forskning og udvikling. Han har været udviklingsleder i virksomheder som NKT, Carlsberg og General Electric og tilsvarende arbejdet på Risø-DTU, AU og KU.

Ib Johannsen er nu direktør for Bio2oil IVS.

Program:
  • Morgenkaffe
  • Velkommen til Science to Business v/ Poul Nielsen, områdedirektør, Danske Bank
  • Oplæg v/ Ib Johannsen, CEO, Bio2oil IVS
  • Spørgsmål
  • Tak for i dag

LINK: Tilmelding via Erhverv Aarhus

Science to Business er et samarbejde mellem Danske Bank, PwC, INCUBA, Aarhus Universitet AU Engineering, Aarhus Maskinmesterskole og Erhverv Aarhus. Med indlæg fra videnskaben og forretningsverdenen belyses aktuelle og relevante emner. Møderne afholdes på skift på Navitas, i Danske Bank og PwC. Målgruppen for Science to Business er ledere, ejere, forskere, undervisere og studerende.Dato:
7. december 2018

Mere info
Del dette