MTIC Masterclass - Theory of Constraints

Der bygges supersygehuse og nedlægges sengepladser. Antallet af ambulante behandlinger stiger og hospitalerne i DK er nogle af dem med kortest liggetid i verden.

Det betyder at mange patienter skal behandles færdige i tæt samarbejde mellem praktiserende læger, den kommunale hjemmepleje, terapeuter og hospitaler. Overgangen mellem sektorerne skaber stadig store udfordringer for alle parter og der er brug for organisatoriske og teknologiske løsninger til at forbedre det tværsektorielle samarbejde.

Theory of Constraints (TOC) er en metode, der giver redskaber til arbejdet med at forbedre patientflow og optimere processer i sundhedsvæsenet – og det uanset om man er kliniker på hospitalet eller en virksomhed, der udvikler af løsninger og produkter til sundhedsvæsenet.

Og netop Theory of Constraints er temaet for denne MTIC Masterclass. Alex Knight fra UK som er førende forsker inden for TOC, vil holde oplæg om, hvordan Theory of Constraints kan forbedre patientflow og optimere processer i sundhedsvæsenet. Særligt med fokus på de tværsektorielle udfordringer.

Udover det faglige indlæg vil der også være tid til networking.


Dato:
28. februar 2018

Mere info
Del dette