Morgenseminar om morgendagens vigtigste arbejdskraft

Generation Y og Z er dagens og morgendagens nye arbejdskraft. De er derfor en afgørende faktor for arbejdsmarkedet og virksomheders succes. People Test Systems og Blendit Learning stiller sammen med Incuba skarpt på, hvad der kendetegner fremtidens to vigtige generationer, og hvordan de adskiller sig fra tidligere generationer på arbejdsmarkedet.

Generation Y og Z vægter identitet og arbejdspladsens værdier højere end lønnen, og de stiller andre krav til arbejdspladsen og chefen end tidligere generationer. Vi ser dette særligt i Generation Z, som af flere forskere betegnes som de digitalt indfødte. Millenniums er født med sociale medier i hånden, og verdens største læringsplatforme Google og YouTube er en stor del af deres digitale hverdag. De ønsker og forventer at dele det, de kan, ved og gør. Teams og effektiv vidensdeling er en forudsætning – ikke et mål i deres verden!

Vi har sammensat et spændende program med et par dygtige talere, som med hver deres ekspertise, vil sætte fokus på, hvordan generation Y og Z skal ledes og motiveres til, at de bidrager til virksomhedens strategiske målsætninger.
Dato:
22. juni 2017

Mere info
Del dette