Growing Investors Seminar

China is booming!


Dette Growing Investors seminar har særlig fokus på det digitale Kina. Kom og hør om de mange muligheder for nordiske startups og hvad Kinas vækstpotentiale er i forhold til investorer.

I samarbejde med nHack og Danske Bank vil Growing Investors komme med et bud på hvorfor og ikke mindst hvordan du skal drive virksomhed i Kina.

nHack driver flere asiatiske acceleratorer og er en venturekapitalfond, der har specialiceret sig i at bygge bro mellem nordiske startups og Asien. nHack hjælper virksomheder med alt fra prototyper til indkøb, produktion, lokalt salg eller rejsning af kapital i Asien. Til dette seminar vil nHacks grundlægger Chris Rynning, der har boet og arbejdet i Kina de sidste 20 år dele ud af sin erfaring. Du vil også høre fra Danske Banks Kinaekspert Allan von Mehren, som vil oplyse os om de makroøkonomiske tal, du vil møde en af de nHack porteføljeselskaber, der netop nu udlever den kinesiske drøm og sidst men ikke mindst vil der være pitching sessions med startups, der er interesserede i at udforske Kinas potentiale.

Program
15.00: Registrering og lette snacks
15.30: Velkomst ved Growing Investors og Danske Bank
15.40: Kina - Makroøkonomiske tendenser, Allan von Mehren, Kina Ekspert ved Danske Bank
15.55: Eksponentiel innovation og forretningsmuligheder i Kina. Hvorfor venturefonden nHack ser store muligheder for at overbygge nordiske startups til Kina, Chris Rynning, nHack founder.
16.55: Pause
17.15: Insights fra acceleration i Kina ved nHack
17.30: Pitching og explorative session - Potentielle Kina acceleration startups
18.00: Afsluttende kommentarer ved Growing Investors og Danske Bank
18.05: Netværk

Seminaret er åbent for både investorer og startups som er interesseret i Kina.

*Arrangementet vil blive afholdt på engelsk.

**Der er begrænsede pladser til seminaret, så husk at registrere dig via Eventbrite for at sikre dig en plads.**

Om Growing Investors
Growing Investors blev skabt i 2014 af Lasse Chor og Interactive Denmark. Siden er flere større aktører blandt andre INCUBA kommet til som partnere.

Dato:
19. september 2018

Dato:

19. september 2018

Tid:
15.00-18.30

Sted:
Danske Bank A/S
Åboulevarden 69
8000 Aarhus

Mere info
Del dette