Growing Investors 2018

Under dette års Internet Week Denmark vil den 5. udgave af Growing Investors løbe af staben på Dokk1. Igen i år vil både nye og garvede Angel Investorer, acceleratorer og venture-kapitalister samles og fokusere på investeringer i lovende startups.

Til arrangementet vil der dels være en række tech/digitale startups som pitcher deres ideer overfor de potentielle investorer og dels vil der være dygtige keynote-talere, der vil fortælle om de nyeste trends indenfor digitale startups. Arrangementet afsluttes med en middag, hvor startups og investorer får yderligere mulighed for at netværke.

Startups søges
Står din startup-virksomhed og mangler finansiering? Er du klar på at pitche din virksomhedsidé overfor mere end 75 potentielle investorer? Hvis du kan nikke genkendende til dette, så meld dig som startup til Growing Investors. Gennem de sidste 4 år er mere end 13 startups blevet skabt efter at have fået de rette kontakter til et Growing Investors arrangement. Læs mere og send din ansøgning her.

Growing Investors seminarer
Som optakt til hovedeventet Growing Investors 2018 afholdes der en række seminarer. Læs fx om Growing Investors seminaret, der finder sted den 20. marts hos INCUBA Katrinebjerg.

Om Growing Investors
Growing Investors blev skabt i 2014 af Lasse Chor og Interactive Denmark. Siden er flere større aktører blandt andre INCUBA kommet til som partnere.

Dato:
3. maj 2018

Lokation:
Dokk1

Mere info
Del dette