Gin & Tech #3

Den 28. februar samles udvalgte startups, erhvervsfolk, mentorer og investorer til tredje udgave af Gin & Tech. Skal du med?

Beskrivelse
Vær med til en eftermiddag fuld af nye idéer, G&T's og spændende bekendtskaber. Til Gin & Tech giver 10 udvalgte startups en kort præsentation af deres virksomheder foran et publikum efterfulgt af afslappede samtaler med mentorer, investorer, domæneeksperter og andre erhvervsfolk.

Startups har mulighed for at præsentere deres produkter ved en lille stand og etablere kontakt til potentielle mentorer, investorer og rådgivere.

Kan jeg deltage?
Arrangementet henvender sig til mentorer, investorer, virksomhedsledere og andre professionelle med interesse i at dele ud af deres viden. Alt du skal medbringe er dit gode humør og bedste råd.

Tilmelding
Send en e-mail med navn, titel og virksomhed/organisation/institution til cbj@incuba.dk for at tilmelde dig arrangementet. Vi har et begrænset antal pladser, så vent ikke for længe (medlemmer af INCUBAs mentorteam har fortrinsret).

Er du founder og ønsker at pitche, så send en e-mail til av@incuba.dk med navnet på virksomheden, en kort beskrivelse af produkt og team samt evt. link til hjemmeside. Til selve arrangementet forventes du at levere en kort, mundtlig præsentation (ingen PP), der kommer omkring:

- Problemet du/I løser
- Hvordan I løser det
- Hvor langt I er nået
- Hvilke udfordringer I søger hjælp/rådgivning til.


Program
Kl. 15.00 – 15.15: Velkomst og G&Ts
Kl. 15.15 – 15.45: Præsentationsrunde af startups
Kl. 15.45 – 16.30: Sparring ved bordene
Kl. 16.30 – 17.00: Networking

Startups
TBA

Dato og tid
28. februar 2019
Kl. 15.00 - 17.00

Lokation
INCUBA Pier Venue
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus CDato:
28. februar 2019

Del dette