Science to Business: Nye materialer skal gøre forbrugsvarer bæredygtige

D. 5. april er Science to Business tilbage på Navitas. Tema: Nye materialer skal gøre forbrugsvarer bæredygtige.

Kapløbet er i gang for at finde frem til den biobaserede afløser for plastik og oliebaserede materialer til fx tekstiler, plastikposer og emballage. Forskningen skrider støt fremad og innovative virksomheder øjner forretningsmuligheder i et marked, der rummer både økonomiske og miljømæssige potentialer. Dagens morgenseminar byder på indlæg ved Miroslav Nikolic og Flemming Hynkemejer.

Miroslav Nikolic, Postdoc på Institut for Ingeniørvidenskab – Green Biorefining Technologies på Aarhus Universitet, forsker i alternativer til oliebaserede materialer og giver en status på den aktuelle forskning. Flemming Hynkemejer, adm. direktør Convert A/S fortæller om deres arbejde med at upcycle affalds- og biofraktioner til nye spændende kompositmaterialer.

Tilmeld dig her

Dato: 5. april 2019
Tidspunkt: 07:30 - 09:00
Sted: Navitas, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C

Science to Business er et samarbejde mellem Danske Bank, PwC, INCUBA, Aarhus Universitet AU Engineering, Aarhus Maskinmesterskole og Erhverv Aarhus. Med indlæg fra videnskaben og forretningsverdenen belyses aktuelle og relevante emner. Møderne afholdes på skift på Navitas, i Danske Bank og PwC. Målgruppen for Science to Business er ledere, ejere, forskere, undervisere og studerende.


Dato:
5. april 2019

Mere info
Del dette