Science to business: Internet of Things

Hvad er ‘Internet of Things’? Og hvilke muligheder skaber det for dig, din virksomhed og samfundet?

I 2020 vil der være 25 milliarder enheder forbundet til internettet. Det være sig computere, smartphones, TV, lyskilder, elmålere, sikkerhedskameraer, køleskabe og meget mere. Alt synes pludselig at skulle kobles på internettet. Men hvorfor?

Teknologi og udfordringer
John Rohde er lektor ved Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet og underviser bl.a. i trådløs kommunikation. Hør om teknologierne bag IoT og de tekniske udfordringer, der er forbundet med udbredelsen af IoT. Hvad skal der til og hvilke overvejelser presser sig på, hvis man vil udnytte IoT-teknologi?

Store forretningsmuligheder
Mads Høy Mortensen er salgsdirektør hos Develco Products, der laver software, hardware og teknologi til IoT-markedet. Hør om de forretningsmæssige muligheder i en teknologi, hvor mulighederne for anvendelse og udbredelse nærmest synes uendelige.

Program
  • Morgenkaffe
  • Velkommen til Science to Business v/ Henrik Kragh, partner, statsaut. revisor, PwC
  • Oplæg v/ Jens Rohde, lektor, Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet
  • Oplæg v/ Mads Høy Mortensen, salgsdirektør, Develco Products
  • Spørgsmål
  • Tak for i dag

Tid og sted:
PwC, Jens Chr. Skous Vej 1, 8000 Aarhus C
Kl. 7.30 - 9.00

TILMELDINGSLINK: ERHVERV AARHUS

Science to Business er et samarbejde mellem Danske Bank, PwC, INCUBA, Aarhus Universitet AU Engineering, Aarhus Maskinmesterskole og Erhverv Aarhus. Med indlæg fra videnskaben og forretningsverdenen belyses aktuelle og relevante emner. Møderne afholdes på skift på Navitas, i Danske Bank og PwC. Målgruppen for Science to Business er ledere, ejere, forskere, undervisere og studerende.
Dato:
16. august 2019

Mere info
Del dette