INCUBA StartupLab

INCUBA tilbyder skalerbare early stage startup at blive en del af et professionelt udviklingsmiljø til en lavere leje end INCUBAs normale huslejepriser. Det er i en begrænset periode, men med samme mulighed for hjælp til udvikling og vækst.

I INCUBA StartupLab er du en del af en gruppe særligt udvalgte startups i et professionelt virksomhedsmiljø med +200 scaleups, spinouts, etablerede SMV'er og udviklingsafdelinger fra internationale koncerner.

Med en plads i INCUBA StartupLab er din startup sikret de rigtige vækstbetingelser.

DET RETTE MENTORMATCH

Vi har siden 2015 matchet 150 startups med mentorer fra vores mentorteam.
INCUBAs mentorteam består af +80 kompetente profiler fra toppen af dansk erhvervsliv.

For startups i INCUBA er det et solidt tilbud om professionel og erfaringsbaseret sparring. For mentorer er det en mulighed for at give noget tilbage. Vi udbygger løbende netværket og sørger for, at det afspejler en bred vifte af ekspertiser og kompetencer.

Det kalder vi seriøs og professionel mentormatch. Se vores mentorteam her.

ANSØG OM EN PLADS

Vi screener alle virksomheder, som ansøger om en plads for at sikre os, at INCUBA StartupLab er det rette match for begge parter.

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at opleve et af vores miljøer. For at blive en del af INCUBA StartupLab skal din virksomhed være skalerbar, have innovationshøjde, endnu ikke have nået et break-even og gerne være inden for IT, Cleantech eller Sundhed

Download og ansøg om en plads her.

VI TILBYDER


  • Adgang til mentorteam og investornetværk
  • Faglige & sociale netværksevents
  • Moderne mødefaciliteter
  • Leje af lokale til kurser, workshop, møder etc.
  • Reception med kundemodtagelse
  • Post- og pakkemodtagelse
  • Kantine og mødeforplejning
  • Tekøkkener og printerrum
  • IT og serverrum med teknisk backup
  • Fitness, massage, frisør og bilvask

PRISER


Solo arbejdsplads: kr. 1.900 pr. måned (max 12 måneder)
Team arbejdspladser: kr. 1.900 pr. måned for 1. arbejdsplads, kr. 900 pr. måned for efterfølgende arbejdspladser (max 12 måneder)

Alle priser er ex. moms, og alle typer leje har 1 måneds opsigelse og depositum.

Er du interesseret i at høre mere, så ring eller skriv til Ann Marie.


+45 2339 3558amk@incuba.dk


ANN MARIE, CHEF FOR KOMMUNIKATION, COMMUNITY & KUNDESERVICE

VIRKSOMHEDER I INCUBA STARTUPLAB

Alle Skejby Katrinebjerg Navitas
2people

2people

StartupLab
2people er en effektiv og enkel HR-cloudløsning, der understøtter hele medarbejdercyklussen fra rekruttering og onboarding til medarbejderudvikling, kompetencestyring, intern kommunikation og offboading.

ole.n.j.jensen|gmail.com https://2people.com
Auditonia

Auditonia

StartupLab
Auditonia Aps er et dansk startup under Voss Medizintechnik GmbH. Virksomheden beskæftiger sig med service og kalibrering af medicinsk udstyr indenfor Audiometri og tympanometri Virksomheden opererer via websiden: Audiometerservice.dk

info|auditonia.com
Go Go Garden

Go Go Garden

StartupLab


53834455 emilrais|outlook.com
Hjortu Destilleri ApS

Hjortu Destilleri ApS

StartupLab
I Hjortu Destilleri arbejder vi hårdt på at lave den første danske bourbon-inspirerede whisky. Med egenudviklede gærstammer, lokale råvarer og en passion for whiskynørderi udvikler vi en unik whisky der rummer både topmoderne forskning og de gode gamle traditioner.

niels174|hotmail.com www.hjortu.dk
Lentii

Lentii

StartupLab
Vores vision er at gøre rejseplanlægning til noget positivt. At planlægge en rejse skal være sjovt, og noget som man ser frem til – frem for at frygte. Formålet med Lentii er således at begrænse den spildtid, der bruges på at finde de forkerte ideer og give mere tid til at samarbejde og nyde ferien...

60249022 kj|lentii.com lentii.com
Livsglæder.nu

Livsglæder.nu

StartupLab


thomas.hammer-jakobsen|livsglaeder.nu
Noatronic

Noatronic

StartupLab
Noatronic is a new guitar accessories company from Denmark dedicated to create simple and powerful solutions, that brings more freedom and better focus to guitarists.

31423445 michael|noatronic.com noatronic.com
Proparent

Proparent

StartupLab
Proparent arbejder på at gøre hverdagen med de mindste nemmere. Vi re-tænker klassiske babyprodukter, og skaber sammen med brugerne tidsvarende produkter i et nordisk stilunivers. Fokus er på brugervenlighed, innovation, design og kvalitet.

51886802 info|proparent.dk www.proparent.dk
Studly

Studly

StartupLab
Studly is an online platform for horse owners. Our heart beats for horses and breeding, and we believe that every horse owner deserve their own dream foal.

ilb|studly.dk studly.eu
Unihelper

Unihelper

StartupLab
UniHelper er en service til videregående uddannelser, der via en algoritme danner studiegrupper til de studerende. Dette er gjort med det formål at reducere ensomhed og frafald på landets uddannelser.

23676985 jacob|unihelper.dk Unihelper.dk
Whistleblower

Whistleblower

StartupLab
Whistleblower Software er en legal tech virksomhed, der tilbyder en sikker indberetningskanal til virksomheder, som skal implementere en whistleblower ordning. Vi arbejder tæt sammen med danske og udenlandske rådgivningshuse om at implementere whistleblower løsninger mest succesfuldt.

71996383 contact|whistleblowersoftware.com whistleblowersoftware.com
“INCUBA StartupLab har haft stor betydning for udviklingen af min virksomhed. Især min mentor, Trustpilot-stifteren Anders Tjørnelund, har hjulpet os til, hvor vi er i dag.”