INCUBA Exclusive 2022

Eksklusivt netværks- og debatarrangement for founders og virksomhedsledere i INCUBA samt mentorer, investorer og samarbejdspartnere med tilknytning til miljøet - med et drys af kunst & netværk.

Eksklusivt arrangement for det aarhusianske innovationsmiljø i og omkring INCUBA med oplæg, netværk og debat.

INCUBA Exclusive er et VIP-arrangement for founders og virksomhedsledere i INCUBA samt mentorer, investorer og samarbejdspartnere med tilknytning til miljøet.

Her får du inspiration og viden om de vigtigste erhvervsdagsordenener og ikke mindst mulighed for afslappet networking i eksklusive rammer med nøglepersoner fra det lokale innovationsmiljø.

Dette års udgave af INCUBA Exclusive finder sted på ARoS i Aarhus den 6. september. Overskriften for aftenens program er 'Ledelse' og og du kan allerede nu glæde dig til at møde Nikolaj Jacobsen, landstræner for herrehåndboldlandsholdet.

Nikolaj kommer og fortæller om ledelse af talenter, high performance, og hvordan han samler individualister til en homogen enhed. Hør Nikolaj fortælle om de metoder, han benytter for at få sine spillere til at yde deres ypperste og endda bedre end hvad de selv troede var muligt.

Praktisk

Hvor: ARoS, Aros Allé 2, 8000 Aarhus C

Hvornår: 6. september 2022 kl. 17.00 – 21.00

Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser. Tilmelding efter først-til-mølle.

PROGRAM:
17.00: Ankomst med bobler, ARoS.
17.15: Velkomst ved Mai Louise Agerskov, CEO, INCUBA a/s.
17.20: Indflyvning til aftenens program ved Mona Juul, Erhvervskvinde & folketingsmedlem for Det Konservative Folkeparti.
17.30: Ledelse fra startups til scaleups:
 • Lotte Lüscher, psykolog, Ph.d. i ledelse fra Aarhus Universitet. Ekstern lektor ved Aarhus Business School og Psykologisk Institut ved Aarhus Universitet samt partner og stifter af Clavis Erhvervspsykologi - Lotte taler om paradoksledelse og hvordan man som leder håndterer de mange modsatrettede krav, der stilles til lederskabet.
 • Camilla Gustafsen, VP Biology & Co-founder, Draupnir – Camilla taler om sin egen ledelsesrejse; fra forskergangen på Universitetet til at lede en hurtigt voksende startup – hvordan går man fra at være forsker med en rigtig god ide til at være leder?
 • Emil Andersen, People Manager, Chainalysis Inc – Emil taler om Chainalysis ekspansive vækst og hvordan, man sikrer ledelse, kultur og værdier.
 • 18.15: Paneldebat faciliteret af Mona Juul
  18.30: Netværk & Forplejning på tagterrassen
  19.30: Nikolaj Jakobsen, Landstræner for landsholdet i herrehåndbold: Om ledelse af talenter, high performance, og hvordan han samler individualister til en homogen enhed.
  20.30: Spørgsmål til Nikolaj Jakobsen.
  20.55: Farvel & tak for I aften v/ Mai Louise Agerskov.

  Vi glæder os til at se jer til en fantastisk aften!

  Teamet fra INCUBA
Date:
6. september 2022

Tid: kl. 17.00 – 21.00
Sted: ARoS, Aros Allé 2, 8000 Aarhus C

NB. Det er et lukket VIP-arrangement for personer med tilknytning til INCUBA.

Er du i tvivl, kontakt cdl@incuba.dk.


TILMELD DIG HER
Del dette