Gin & Tech

Den 9. december samler INCUBA startups, mentorer, investorer og ledere om drinks, sparring og netværk til pitch-arrangementet Gin & Tech. Tilmelding åbner snart.

Har du lyst til at udvide dit netværk og hjælpe startups godt på vej over en kold G&T?

Så kom med til en uhøjtidelig eftermiddag i det aarhusianske startup-økosystem, når Gin & Tech vender tilbage den 9. december med fri bar, spændende startup-pitches og godt netværk i INCUBA.

Det eneste, du skal medbringe, er dit gode humør og dine bedste råd.

Koncept
Gin & Tech giver early stage startups og spirende founders mulighed for at få trykprøvet forretningsmodeller- og idéer, testet pitchfærdigheder og knytte nye kontakter til potentielle mentorer, investorer og corporates.

Formatet er enkelt og uhøjtideligt. Når folk har forsynet sig i baren, indleder vi med en kort pitchrunde, hvor startups kan præsentere aktuelle udfordringer. Bolden gives efterfølgende op for uformelle samtaler, sparring og erfaringsudveksling.

Formålet er at opdyrke netværk og give virksomhederne brugbar feedback, hjælp til at sparke døre ind og skabe grobund for fremtidige samarbejder og investeringer.

Målgruppe
Mentorer, investorer, virksomhedsledere, fagspecialister og andre professionelle med interesse i at dele ud af viden og netværk for at hjælpe nye virksomheder på vej

Link til tilmelding følger snarest.

For nærmere information
Kontakt Camilla Dalsgaard Larsen på cdl@incuba.dk

Ønsker du at deltage som startup?
Kontakt Ann Marie Søborg Karkov: amk@incuba.dk / 2339 3558Date:
9. december 2021

INCUBA Pier Venue
1. etage, Navitas, Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C

Kontaktperson
Camilla Dalsgaard Larsen
cdl@incuba.dk
Del dette