Kalder alle deep tech og deep science startups

Er du deep tech eller deep science startup, og søger du investorer/samarbejdspartnere? Så har du nu chancen her for at blive eksponeret for de mest relevante spillere i det internationale R&D&I økosystem.

10 udvalgte startups får mulighed for at pitche overfor deep tech-investorer og -eksperter til Transfiere Innovation/Investment Forum – et internationalt deep tech og deep science startup investeringsforum, som foregår i Malaga, Spanien. Et publikum af specialister, som leder efter deep tech-løsninger og -investeringsmuligheder vil stemme på den bedste startup, og vinderen får mulighed for at fremvise deres succeshistorie overfor det spanske innovations-økosystem på Transfieres 360º digitale platform såvel som få en masse international synlighed til den officielle præmieoverrækkelse.

Af fordele for startups kan nævnes fri adgang til netværks-agendaen for B2B-møder med andre deltagere og potentielle partnere i løbet af eventet.

Fordele for startups:
  • Alle deltagere har gratis adgang til ”udstillingsområdet”
  • For de udvalgte startups:
  • 5 min. pitch foran deep tech-investorer og -eksperter (3 min. pitch + 2 min. Q&A)
  • Eksponering foran et specialiseret publikum på udkig efter deep tech-løsninger og investeringsmuligheder
  • Fri adgang til netværks-agendaen, som gør det muligt at have mere end 30 B2B-møder med andre deltagere og potentielle partnere i løbet af eventet
  • Den bedste deep tech startup vil blive udnævnt til den officielle ceremoni næste dag (15. april), som giver masser af synlighed gennem internationale kommunikations- og mediemuligheder. Vinderen vil også blive præsenteret på platformen ”Transfiere 360º”

Første udvælgelsesprocess (10 startups):
Udvælgelseskomitéen udvælger 10 startups, 5 spanske og 5 internationale (ikke-spanske).
De udvalgte startups offentliggøres d. 5. april 2021.

Anden udvælgelsesprocess (1 startup):
Ved slutningen af pitch-sessionen vil publikum vælge den bedste startup.

Udvælgelseskriterier:
  • Teknologi
  • Gennemførlighed ift. go-to-market
  • Markedspotentiale
  • Indvirkning på samfundet (EU-udfordringer: bæredygtighed, digitalisering og modstandsdygtighed)

Om eventet:
Gratis for startups.
Eventet foregår I Malaga, Andalusien, Spanien, men er online for internationale deltagere.
Sprog: Engelsk.

Om deep tech:
Deep tech relaterer til teknologier, som kræver et højt niveau af videnskabelig viden, der skal udvikles, og store investeringer, der skal transformeres til produkter eller services, som kan nå globale markeder samtidig med en høj indvirkning på samfundet. Den store udfordring for deep tech startups er at krydse broen fra videnskab til innovation.

2020-udgaven af Transfiere:
4.600 professionelle, 1.826 enheder involveret, 50.500 research-grupper repræsenteret, 315 talere, 27 prototyper, 9 teknologi-udfordringer, 5.500 møder, 39 acceleratorer og investeringsfonde, 30 lande repræsenteret.


Date:
15. april 2021

Event:
Eventet strækker sig over 2 dage:
14. og 15. april

Sted:
Online

Ansøgningsfrist:
26. marts

LÆS MERE OG ANSØG HER
Del dette