#AARsome Crash Course:

Hvordan sætter du det rigtige hold for at vækste din startup? Nichlas Walsted, co-founder af Swap Language, og Tommy Dejbjerg Pedersen fra Tradeshift giver dig indblik i, hvordan de har opbygget deres organisation.

Nichlas Walsted, co-founder af Swap Language, og Tommy Dejbjerg Pedersen fra Tradeshift giver dig indblik i, hvordan de har opbygget deres organisation. Eventet tager dig igennem hele processen fra:

  • at ansætte det rigtige talent til jobbet og teamet,
  • at onboarde talenter,
  • til at opsige talentet, hvis matchet ikke er rigtigt.


MÆNDENE PÅ SCENEN


Tommy Dejbjerg Pedersen, VP Developer Evangelism, Tradeshift:
Tommy arbejder i Tradeshift, et dansk unicorn-firma vurderet til 1,2 mia. $ med mere end 800 ansatte på verdensplan. Han er ansvarlig for ”community outreach” med focus på at engagere sine Tradeshift-kolleger i at dele viden med ingeniør-området.
Før han kom til Tradeshift, arbejdede han som software-udvikler, skabte tre startup-inkubatorer og byggede et software-konsulentfirma, som han solgte i 2010. Han er aktiv startup-mentor, advisory board-medlem og business angel. Han har en fast tro på lykketræf og vigtigheden af altid at være sød.

Nichlas M. Walsted, Co-founder, Swap Language:
Nichlas er co-founder i Swap Language – et online sprogunivers. Som CEO har han været med til at ansætte mere end 100 fuldtids-ansatte, frivillige og praktikanter. Det har givet ham masser af muligheder for at lave fejl og lære af det – og nu er han klar til at dele ud af sin visdom.


Eventet foregår på engelsk og er organiseret af The Kitchen AU.

Se også eventet på Facebook.


Date:
2. marts 2021

Tid:
Kl. 16:30 - 17:30

Sted:
Online

TILMELDING
Del dette