Hold motivationen oppe

Oplever I også, at corona-tristheden sniger sig ind? Deltag i dette gratis webinar og mød forskellige løsninger på glade medarbejdere trods hjemmearbejde og nye rutiner.

Efter mere end et halvt år med smittefare og restriktioner er corona-tristheden ved at snige sig ind over os. Både i privatlivet og på arbejdspladsen.
Som leder kan du gøre flere ting for at modvirke corona-tristheden hos medarbejderne og styrke den indre motivation og gejst hos dem.

DI Østjylland og DI Dansk Byggeri Østjylland afholder i samarbejde med Erhvervshus Midtjylland et webinar, hvor du får konkrete ledelsesmæssige værktøjer, som kan få dig og dit team gennem de (forhåbentlig) sidste svære måneder.

Mød lokale virksomheder, der med forskellige løsninger har fået glade medarbejdere på trods af hjemmearbejde, nye rutiner og regler i produktionen mv. Chef for DI Ledelse og Virksomhedsudvikling, Pernille Erichsen, supplerer med egne erfaringer og den nyeste viden på området.

Det er gratis at deltage, og arrangementet er åbent for alle. Arrangementet afholdes i samarbejde med Erhvervshus Midtjylland, der også står for den tekniske afvikling.
Date:
25. februar 2021

Tid:
Kl. 9:00 - 10:00

Sted:
Online (Teams)

Tilmeldingsfrist:
Onsdag d. 24. februar 2021 kl. 13:00

TILMELD DIG HER
Del dette