INCUBA hylder lokale startups og investorer med ny pris

Til dette års Aarhus Investor Summit uddeles INCUBA-Prisen for første gang. Prisen har til mål at hylde de investorer og startups, som har gjort sig særligt bemærket, og som inspirerer andre med deres indsats i det midtjyske startup-økosystem.

INCUBA-Prisen uddeles i to kategorier:

  • Årets Startup
  • Årets Investor

Årets Startup skal have base i Midtjylland og skal blandt andet være karakteriseret af at udvise handlekraft og have skalerbare ambitioner.

Årets Investor forventes at have et særligt fokus på Region Midtjylland og skal blandt andet have foretaget markante nye investeringer inden for de seneste 12 måneder.

Læs mere om INCUBA-Prisen her.

INDSTIL DINE KANDIDATER

Om INCUBA-Prisen
INCUBA-Prisen er indstiftet, finansieret og drives af INCUBA. Den uddeles for første gang til arrangementet Aarhus Investor Summit 2021, der finder sted på Aarhus Rådhus den 21. september.

Om Aarhus Investor Summit
Aarhus Investor Summit er en platform, der arbejder for at styrke og synliggøre det aarhusianske investormiljø og fremhæve nogle af de bedste early stage startups i landet.

Aarhus Investor Summit arrangerer årligt en serie af events, der samler angel investorer, venturekapitalister og acceleratorer fra nær og fjern. Hovedarrangementet i 2021 finder sted 21. september på Aarhus Rådhus.
Date:
17. august 2021

Del dette