INCUBA i bestyrelsen for PropTech Denmark

Direktør Arne Vesterdal indtræder i bestyrelsen for den nystiftede netværksorganisation Proptech Denmark, der har til formål at understøtte innovation og anvendelse af ny teknologi i ejendomsbranchen.

PropTech Denmark er navnet på en nystartet netværksorganisation, der skal skabe forøget fokus på teknologiske muligheder inden for ejendomsmarkedet og bygge bro mellem innovative tech-virksomheder, ejendomsbranchen og finanssektoren.

På generalforsamlingen den 20. november blev Arne Vesterdal, direktør i INCUBA, valgt ind i bestyrelsen sammen med blandt andre Pernille Engelborg (Totalkredit) og Anette Troelsen (Realkredit Danmark).

Unik mulighed
"Danmark har en unik mulighed for at markere sig internationalt inden for proptech, og vi ser frem til at være en motor for den udvikling i regi af PropTech Denmark. INCUBA har en ambition om at være førende på brug af ny ejendomsteknologi i vores huse, hvor vi desuden oplever et voksende antal proptech-startups blandt vores mere end 200 innovative virksomheder," siger Arne Vesterdal.

I dag huser INCUBA blandt andre proptech-virksomheder som IoT Infrastructure, Ento Labs og SCADA MINDS.

Læs mere på www.proptechdk.dk
Dato:
20. november 2019

Del dette