Jobopslag: Studentermedhjælper fuld af kommunikationskærlighed

Synes du også at kommunikation, marketing og events er vildt spændende? Og har du gå-på modet og drømmen om at få hands-on erfaring med områderne i Danmarks førende udviklingsmiljø for startups og scaleups?

Kribler det derudover i dine fingre for at få lov til at skrive artikler og producere content til sociale medier, så er dette studiejob lige noget for dig.

I INCUBA søger vi en studentermedhjælper til ca. 15 timer pr. uge, som har mod på at tage ansvar for en bred vifte af opgaver relateret til kommunikation, marketing, events og kundeservice.

Du vil komme til at arbejde blandt 20 ambitiøse kolleger, som alle arbejder for at skabe maksimal værdi for både INCUBA og de virksomheder, der bor hos os. Ud over de 20 direkte kolleger huser INCUBA ca. 1800 medarbejdere fordelt på 175 startups, scaleups og etablerede virksomheder inden for vertikalerne IT, Cleantech og Life Science.

Om jobbet

Som studentermedhjælper i INCUBA bliver du en del af Kommunikationsafdelingen. Du vil få en stor kontaktflade til INCUBAs virksomheder og andre med tilknytning til INCUBAs community. Vi afholder hvert år knap 100 events. Du hjælper med at planlægge og afholde disse events, og det er derfor vigtigt, at du er fleksibel, imødekommende og hjælpsom.

Dine opgaver vil foruden eventrelaterede opgaver bl.a. omfatte:

 • Kommunikationsopgaver indenfor både ekstern- og intern kommunikation
 • Varierende markedsføringsopgaver
 • Opgaver i relation til kundeservice
 • Diverse ad hoc-opgaver

I stillingen vil du bl.a. få:

 • Sparring og tæt samarbejde med dine kolleger
 • Personlig- og faglig udvikling
 • Mulighed for deltagelse i faglige outings
 • Mulighed for sjov og spas med dine nye kolleger

Om dig

Vi søger en bachelor- eller kandidatstuderende, som har 1-2 år tilbage af studiet, og som har flair og interesse for kommunikation og/eller marketing. Det er en fordel hvis du:

 • Kan løse opgaver selvstændigt
 • Er velformuleret og flydende på dansk i skift og tale. Det er ikke et krav, men kun en bonus, hvis du taler og skriver flydende engelsk.
 • Er nysgerrig, videbegærlig og tør stiller spørgsmål
 • Ikke er bange for at kaste dig ud i opgaver, som du ikke har prøvet før

Er du nået helt herned, og lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning hurtigst muligt til Simone: sbh@incuba.dk – vi behandler løbende ansøgningerne. Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, kontakt Ann Marie Karkov på tlf. 23393558. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Hvad skal du ellers vide?

INCUBA A/S er et af Danmarks førende udviklingsmiljøer for innovative startups, scaleups og etablerede virksomheder. Vi huser ca. 175 virksomheder og mere end 1800 medarbejdere, forskere, iværksættere, investorer og specialister. Vi fokuserer på vertikalerne IT, cleantech og life science, men huser også teknologitunge virksomheder inden for beslægtede brancher, hvis de er et match for miljøet. Vi tilbyder skalerbare kontorfaciliteter og ideelle vækstbetingelser gennem netværk, sparring og kontakt til investorer, erhvervsliv og forskning. Vores community strækker sig over tre domiciler i Aarhus, og vores ambition er at bidrage til forretningsudvikling og vækst gennem professionelle faciliteter og værdiskabende netværk og community. Vores tætte samarbejde med Aarhus Universitet, Aarhus Universitetshospital og relevante aktører i økosystemet og investorlandskabet er en afhørende faktor i denne sammenhæng.

Dato:
1. marts 2023

Del dette