Jobopslag: Aarhus’ sejeste praktikant til kommunikations- og marketingsteam, efterår 2023 hos INCUBA

Skal du i praktik i efterårssemesteret 2023? Og vil du være en del af det BEDSTE og SEJESTE kommunikationsteam i hele Aarhus? Så er INCUBA lige noget for dig!

I INCUBA søger vi en praktikant til 30-37 timer i ugen, hvor din fornemste opgave vil blive at supportere dine nærmeste kollegaer. Derudover vil du selvfølgelig få egne større opgaver og projekter, såsom opgaver relateret til kommunikation, marketing, events og kundeservice.

Du vil komme til at arbejde blandt 20 glade og ambitiøse medarbejdere, som alle ønsker at skabe maksimal værdi for både INCUBA og de virksomheder, der bor hos os. Ud over de 20 direkte kolleger huser INCUBA ca. 1800 medarbejdere fordelt på 175 startups, scaleup og etablerede virksomheder inden for vertikalerne IT, Cleantech og Life Science.


Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Diverse kommunikationsopgaver inden for både ekstern- og intern kommunikation
 • Supportere kommunikations- og marketingsteamet
 • Opgaver i relation til kundeservice
 • Er der andet du har en forkærlighed for, så tilpasser vi opgaverne


Hvem er vi på jagt efter?

Vi forestiller os, at du læser en kandidat i kommunikation eller marketing – det kunne være inden for områderne retorik, medievidenskab, erhvervskommunikation eller lignende.

Du ønsker at blive udfordret både på det personlige og faglige plan, og kan bidrage med et teoretisk og friskt syn.

 • Du er smilende og åben for nye udfordringer
 • Du arbejder selvstændigt, proaktivt og stræber efter at yde en god service
 • Du er struktureret
 • Du besidder stærke kommunikationsevner i skift og tale. Det er en bonus, hvis du taler flydende engelsk
 • Du er nysgerrig og videbegærrig – det er vigtigt, at du tør stille spørgsmål

Som praktikant i INCUBA bliver du en del af et kommunikations- og marketingsteam af engagerede medarbejdere, der hver dag stræber efter at udvikle sig personligt såvel professionelt inden for intern- og ekstern kommunikation, marketing, community og kunderelateret opgaver. Du vil opnå en stor kontaktflade i virksomheden, samt blandt virksomheder, investorer, mentorer og andre med tilknytning til INCUBAs community. Vi afholder hvert år xx antal events, såsom Gin & Tech, Aarhus Investor Summit og INCUBA Exclusive. Du skal være med til at arrangere og afholde disse events, og det er derfor vigtigt at du er åben, fleksibel, imødekommende og hjælpsom.


Dit praktikforløb i INCUBA

 • 30-37 timer ugentligt over 4-5 måneder
 • Fleksible arbejdstider der kan tilpasses opgaveskrivning og eksaminer
 • Rig mulighed for at afprøve teori i praksis
 • Du bliver en del af kommunikations- og marketingsteamet, som alle lægger stor vægt på personlig og professionel/faglig udvikling.

Er du lige så excited over denne mulighed, som vi er, så send os din ansøgning hurtigst muligt til Simone: sbh@incuba.dk. Ønsker du yderligere oplysninger om rekrutteringsprocessen eller har du spørgsmål til stillingsopslaget, så kan du kontakte Ann Marie Karkov på tlf. 23393558. Vi ser frem til at læse din ansøgning.


Lidt viden om INCUBA

INCUBA A/S er et af Danmarks førende udviklingsmiljøer for innovative startups, scaleups og etablerede virksomheder. Vi huser ca. 175 virksomheder og mere end 1800 medarbejdere, forskere, iværksættere, investorer og specialister. Vi fokuserer på vertikalerne IT, cleantech og life science, men huser også teknologitunge virksomheder inden for beslægtede brancher, hvis de er et match for miljøet. Vi tilbyder skalerbare kontorfaciliteter og ideelle vækstbetingelser gennem netværk, sparring og kontakt til investorer, erhvervsliv og forskning. Vores community strækker sig over tre domiciler i Aarhus, og vores ambition er at bidrage til forretningsudvikling og vækst gennem professionelle faciliteter og værdiskabende netværk og community. Vores tætte samarbejde med Aarhus Universitet, Aarhus Universitetshospital og relevante aktører i økosystemet og investorlandskabet er en afhørende faktor i denne sammenhæng.

Dato:
1. marts 2023

Del dette